A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Актуальні питання функціонування системи Фонду обговорили на селекторній нараді

Дата: 25.07.2019 08:18
Кількість переглядів: 426

Фото без опису  Загальні підсумки першого півріччя 2019 року, зокрема, стан надання матеріального забезпечення і страхових виплат, результати здійснення контролю за обґрунтованістю видачі лікарняних та фінансові показники обговорили під час селекторної наради. Захід пройшов під головуванням в.о. директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Сергія Нестерова, участь у нараді взяли начальники управлінь виконавчої дирекції Фонду, керівники робочих органів в областях та місті Києві.

  Сергій Нестеров повідомив про стан здійснення Фондом видатків на забезпечення застрахованих осіб допомогою з тимчасової втрати працездатності, по вагітності та пологах і на поховання, а також фінансування страхових виплат потерпілим на виробництві. За його словами, відповідно до підсумків 6 місяців цього року, існує тенденція до зменшення кількості днів тимчасової непрацездатності порівняно з тим же періодом минулого року.

 Водночас, С.Нестеров повідомив про напрацьовані законодавчі ініціативи задля упередження нецільового використання коштів Фонду.

  Під час наради було акцентовано увагу на результатах впровадження нововведень у роботі Фонду, зокрема, запровадження нової форми заяви-розрахунку, системи попереднього контролю правильності нарахування виплат тощо.

 Також Сергій Нестеров наголосив на якості реалізації нових підходів в обслуговуванні страхувальників, які направлені на спрощення та оптимізацію звітності. Зокрема, в.о. директора повідомив про напрацювання нового документу, який дозволить покращити ризикоорієнтований підхід у практиці перевірок страхувальників.

  Начальники управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві озвучили проблемні питання в діяльності. За підсумками наради її учасникам надано рекомендації щодо удосконалення подальшої роботи.

Пресслужба виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь