A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Карильчани на День села обрали свою Міс

Дата: 12.07.2019 16:02
Кількість переглядів: 1020

   Фото без описуМинулої суботи  в Карильському оригінально відзначили День села – провели конкурс «Міс Карильське» серед найталановитіших, найвродливіших та найхазяйновитіших тутешніх дівчат.  Стати володаркою титулу було не так і просто. Бо ж організатори підготували для охочих надягти корону переможниці чимало завдань, серед них – навіть конкурс страви для свекрухи!

   За перемогу змагалося п’ять юних карильчанок: школярки Юлія Литвиненко та Ангеліна Калинич, студентки Валерія Дмитренко й Ірина Пасько, та цьогорічна випускниця Юлія Заковінько.

   На шляху до перемоги дівчата представили свої «візитівки», демонстрували теоретичні та практичні знання кухонної справи, рукоділля, виконання різних домашніх справ, навички догляду за дітьми. Мабуть, найсерйознішим випробуванням була презентація домашнього завдання – страви «для свекрухи».

 

 

Фото без опису

   Найкраще впоралася із усім та ще й здобула першість глядацьких симпатій студентка Ніжинського педуніверситету Валерія Дмитренко. Тож корона Міс Карильське – її по праву. Але й інші дівчата не лишилися без титулів та призів – кожна стала переможницею своєї номінації.

Фото без опису

   У рамках Дня села вітання та призи підготували й багатьом іншим жителям Карильського. По-перше, всіх односельців привітала зі святом староста Наталія Хоменко. Від керівництва Коропської селищної ради виступив заступник Коропського селищного голови Юрій Шкурко.

  Вітальна церемонія була багатою на поздоровлення та подарунки. Того дня тут відзначили та вшанували багатьох карильчан. Всім загалом привітали 97-річну Софію Сергіївну Пономарчук – найстаршу довгожительку, і найменшу односельчанку Діану Очкур.

   Багато теплих слів знайшли для найдосвідченішого подружжя, що разом уже 62 роки – це Борис Миколайович та Ганна Василівна Котки.

  Традиційно відзначили жінок, які мають почесне звання «Мати-героїня», тобто, народили й виховали п’ятьох або більше дітей. Це Ніна Іванівна Пасько, Ганна Степанівна Калинич, Тетяна Іванівна Павлюк, Марія Пантеліївна Чайка.  

   Нагородили і кращих господарів Карильського. Хоч їх тут, працьовитих і завзятих, дуже багато, та все ж виокремили най-най-най… Це Олександр Денещук, Микола Нешта, Валентина Чернета, Марія Орєхова, Олександр Трусов, Ганна Нешта.

   Відзначити всіх цих карильчан допомогли спонсори. Також за спонсорської допомоги подарунки отримали люди, які мають особливо активну громадянську позицію,  завжди активні та спортивні – це Сергій Пономарчук та Іван Кузик.

   Завершилося щорічне свято запальною дискотекою під пісні зірок Коропського та Атюшівського будинків культури. Для малечі працювали атракціони. Гуляли карильчани, кажуть, аж до четвертої ранку… Та й не тільки вони. Сюди на День села звідусіль традиційно з’їжджається багато гостей: із Коропа, Рождественського, Краснопілля та інших сіл.

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради

Фото Лариси Пономарчук

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь