A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Поліцейські Коропського відділення приймали вітання із професійним святом

Дата: 04.07.2019 14:44
Кількість переглядів: 1615

   Фото без описуСьогодні, в четверту річницю створення Національної поліції України, стражі правопорядку та спокою зібралися на урочисте засідання, на якому були й привітання, і нагороди, і добра оцінка роботи районної поліції.

  Із вітаннями до підлеглих звернувся начальник відділення поліції Валерій Зощенко. Він зазначив, що навіть попри непрості умови роботи місцеві правоохоронці працюють на високому рівні, гідно представляють Національну поліцію на території району, забезпечують громадський порядок та безпеку. Приємно, що хороші результати роботи відмічаються Головним управлінням Нацполіції в області: протягом останнього десятиліття Коропське відділення за різними профільними показниками – у стабільній десятці по області. Тож Валерій Вікторович подякував усім за роботу і висловив сподівання, що очолюване ним поліцейське відділення триматиме таку високу планку й надалі.

  У святковий день він згадав приємні моменти, пов’язані зі службою: колектив відділення омолоджується, на службу приходять молоді співробітники; поліцейським виділили нову форму, надали автомобіль, оновлюється оргтехніка.

 

Фото без опису

Фото без опису

   Святкові побажання адресував колегам заступник начальника Коропського відділення поліції - начальник слідчого відділення Юрій Шеремет.

Фото без опису

  Захід відвідали гості − Коропський селищний голова Віктор Журавель, голова районного суду Олександр Грушко і прокурор району Антон Дудко.

  Звертаючись із вітанням, селищний голова Віктор Журавель від себе і від депутатського корпусу подякував поліцейським за сумлінну роботу із забезпечення правопорядку на Коропщині. А за високий  професіоналізм та з нагоди свята вручив почесні грамоти слідчій Коропського відділення поліції, майору Тетяні Ашейкіній і старшому дільничному офіцеру сектору превенції, капітану Руслану Овсієнку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Реформа поліції на теренах району вдалася, а Коропське відділення поліції є справжнім колективом професіоналів − так зазначив із свого досвіду голова суду Олександр Грушко, вітаючи працівників коропської поліції. До вітань долучився районний прокурор Антон Дудко, який побажав порозуміння між суспільством та поліцією, якого іноді ще бракує, а також посилення уваги від держави.

Фото без опису

Фото без опису

   Служити суспільству − таке положення щодо Національної поліції закріплене в Законі України «Про Національну поліцію». Але вже лиш факт того, що людина служить у поліції, може протиставляти її суспільству, бо ж у ньому, на жаль, далеко не завжди панують мир, злагода та добро. Тому  робота людей у формі пов’язана із високою відповідальністю, емоційно виснажлива і небезпечна, бо ж доводиться мати справу із найгіршими, найнегативнішими явищами нашого життя.

   Святкового дня хочеться побажати нашим правоохоронцям більше сонячних днів, розуміння та  підтримки на службі і вдома, і тільки тих реформ, які позитивно впливають на роботу. І хай девіз Національної поліції − «Служити і захищати!» − буде не важким обтяжливим обов’язком, а почесною місією.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь