A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Команда Коропської об’єднаної громади на «Території Активної Молоді»

Дата: 01.07.2019 16:51
Кількість переглядів: 750

   Фото без описуДнями обласний молодіжний захід «ТАМ. Хутір Обирок»  зустрічав молодь із усієї Чернігівщини на традиційній території активної молоді. Участь у молодіжному заході, який організував Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, взяла й команда Коропської об’єднаної територіальної громади.

    Молодь, що бере активну участь в організації молодіжних заходів, святково-розважальних заходів для дітвори мала можливість цього року в екопоселенні на Обирку, що в Бахмацькому районі, активно, в колі однодумців, провести три незабутні дні. Вони змогли ознайомитись із історією виникнення ідеї організувати екопоселення та бути в гармонії з природою, в ході екскурсії креативними локаціями на Обирку, місцях відпочинку для дітвори, що були зроблені власноруч гостями-іноземцями, побачити будинок Сонця, піч під відкритим небом,  покупатися в озері, на березі якого є імпровізований «дракон».

  Неймовірним відкриттям був фестиваль сьомий кінокемп «Кіносарай», де всі бажаючі мали можливість переглядати фільми українських режисерів національно-патріотичного характеру та вести дискусію з акторами та режисерами фільмів. Кожен учасник заходу знаходив заняття за інтересами: грали в гру «Країна гідності», займались викриттям злочинної «Мафії», отримували знання з надання невідкладної допомоги, грали в Лазертаг, бігали Олімпійську милю, брали участь в майстер-класі, в ході якого на паркані бабусі Уляни, старожилки Обирку, замайоріли мальви та маки, і просто милувалися неймовірною красою рідного Полісся.

  - Активна життєва позиція дуже важлива для розвитку нашої громади і України загалом, адже лише ми знаємо і враховуємо всі наші сильні та слабкі сторони, і можемо, навіть маленьким поступком, зробити своє життя та життя людей, що живуть поруч, комфортним. Тому, шановна молодь, хто має бажання змінювати життя на краще, має креативні ідеї і готовий разом з нами їх втілювати в життя, звертайтесь до сектору сім’ї, дітей, молоді та спорту Коропської селищної ради, −  каже його завідувачка Оксана Нестеренко.

За інформацією сектору сім’ї, дітей, молоді та спорту Коропської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь