Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У Коропській громаді нагороджуватимуть ще більше обдарованих дітей, - вирішив виконком

Дата: 25.06.2019 16:35
Кількість переглядів: 782

   Фото без описуЗгідно з планом роботи виконавчого комітету Коропської селищної ради сьогодні, 25 червня,  його члени зібралися на своє чергове засідання. 15 питань порядку денного стосувалися благоустрою, соціального захисту, управління комунальним майном, питань сім’ї, освіти.

   Одностайно члени виконкому погодили зміни до селищної Програми «Обдаровані діти – майбутнє Коропщини» на 2017 – 2022 роки. Як інформував начальник відділу освіти Олег Курбанов, за затвердженою раніше такою програмою нагороджують вчителів і дітей, які зайняли призові місця на обласному та всеукраїнському етапах предметних олімпіад, і в конкурсах Малої академії наук. Згідно сьогоднішніх змін тепер преміальні нагороди знаходитимуть і тих талановитих хлопців і дівчат, які перемагають у конкурсах позашкільної освіти. Маються на увазі вихованці центру дитячої та юнацької творчості. Відзначать, звичайно, і їхніх викладачів.

 

 

Фото без опису

  У Рождественське придбали нову мотокосу, тому відповідні зміни внесли до Програми благоустрою території Коропської селищної ради на 2019 рік.

Фото без опису

  Також погодили внесення змін до Програми щодо здійснення управління майном комунальної власності Коропської селищної ради на поточний  рік – заклали кошти для проведення геологічних і геодезичних вишукувань під час реконструкції очисних споруд у Коропі.

Фото без опису

  Змін зазнала і Програма для проведення оцінки впливу на довкілля в Коропській селищній раді на 2019-2020 роки, розроблена для будівництва водогону у Вишеньках. У програму додали кошти для проведення археологічних розкопок.

  За підприємствами, установами та організаціями одноголосно закріпили території в Коропі для прибирання. А за пропозицією старости Карильського старостинського округу Наталії Хоменко таке ж рішення стосовно сіл громади підготують до наступного засідання виконкому, і винесуть на голосування.

  На заході також розглянули кілька питань управління майном. Не обійшлося й без питань соціального захисту: на виконкомі надали дозвіл на безкоштовне влаштування у стаціонарне відділення терцентру в Шабалинові 70-річного місцевого жителя, який не може вести господарство й себе обслуговувати.

Фото без опису

Фото без опису

  Розглянули також питання про визначення участі батька у вихованні дітей, кілька заяв громадян; затвердили орієнтовний план роботи виконавчого комітету на третій квартал цього року.

Фото без опису

Фото без опису

 

 Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь