A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Яким буде ярмаркове дійство у Коропі? Є перша інформація

Дата: 25.06.2019 10:16
Кількість переглядів: 3005

   Фото без опису«Моя Коропщина – Полісся перлина». Під таким гаслом цьогоріч проходитиме сімнадцятий Миколаївський ярмарок, який запланований у Коропі на 27 липня. А вчора в Коропській селищній раді пройшло перше засідання організаційного комітету з питань підготовки до цього традиційного довгоочікуваного дійства. На робочому зібранні розставили основні акценти ярмарку. Тож які сюрпризи чекатимуть його гостей?

 

 

 

Проходження – динамічніше

  Під час заходу начальник відділу культури та туризму селищної ради Людмила Самойловська, директор Коропського будинку культури  Наталія Кузьменко та режисер Наталія Поліщук представили робочий варіант сценарного плану дійства. Починатиметься ярмарок із хресної ходи та урочистого відкриття, театралізованого проходження організацій та сільських громад. Щоправда, цю частину ярмарку цьогоріч спробують пришвидшити, бо, як показала практика, глядачам надто важко вистояти кілька годин, спостерігаючи проходження від початку до кінця.

 

Фото без опису

  Зі змін виділимо також і те, що оцінка участі сіл в ярмарку для визначення місць (перше, друге, третє…) в цьому році поєднає і проходження, і облаштування куреня. До речі, в кожному старостинському курені планують організувати презентацію юшки.

 

Без дорогих зірок. Але цікаво й насичено

  На цьогорічний ярмарок зірок, чиї гонорари складають не менш ніж сотню тисяч гривень, вирішили не запрошувати. Але спланували все так, щоб програма була насиченою та цікаво для усіх верств населення. І за менші гроші.

  Концертну ярмаркову програму відкриє фольклорний ансамбль із села Курінь, що на Бахмаччині. Після нього виступатиме столичний вокально-хореографічний ансамбль «Україночка» і переможець «Голосу Країни» Іван Ганзера. Вдень пройдуть молодіжні забави й фестиваль фарб.

  Увечері – фаєр-шоу, виступ кращих вокалістів Коропського будинку культури, гімнастки із Чернігова й чернігівського співака Володимира Михайлова, пародистів відомих зірок, які змусять всіх і співати, і танцювати. Хедлайнером свята буде кавер-групи «Маяковський band». Завершиться ярмарок дискотекою.

  Також міркуватимуть над організацією цікавої локації для дітей. Загалом же весь наступний місяць обіцяє бути насиченим у плані роботи і для працівників галузі культури, і для всіх, хто залучений до підготовки. До того ж, за тиждень до ярмарку пройдуть вибори до Парламенту, що також може позначитися на підготовці до святкування. Але нехай читачі будуть упевненими: ярмаркове дійство буде, над ним уже працює команда фахівців, і, сподіваємося, пройде воно не з меншим розмахом, ніж торік.

    Детальніша програма свята буде опублікована згодом. Тому стежте за новинами.

Фото без опису

Фото без опису

    Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Україна це ти!
2019-06-25 21:42:48

Дуже цікаво! Правильно спланували, багато грошей потратили б на відомих зірок, але і обласних зірок ніхто не бачив, буде цікаво і захоплююче. І Фестиваль фарб, і фаєр-шоу, і гімнастки. Думаємо, що в цьому році мешканцям Коропської ОТГ дуже сподобається програма ярмарку. Чекатимемо на подробиці))

Лсв
2019-06-25 10:43:36

Даже цікаво. Цьогоріч братимуть участь усі села району чи лише з Коропської ОТГ?

Відповідь адміністратора:

Щодо сіл ОТГ - то всі вони візьмуть участь в ярмарку. А від решти ще чекають відповіді. Інформацію донесли до всіх. Із появою нових даних - повідомимо

2019-06-25 10:48:16

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь