A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

На свято Трійці в Коропській об’єднаній громаді стартували Дні села

Дата: 20.06.2019 18:25
Кількість переглядів: 1282

 Фото без опису Цьогорічну святкову естафету розпочали Лукнів і Нехаївка. У двох цих селах святкували весело, подарунково, музично й смачно. А більше читайте далі в матеріалі.

У Лукнові довгожителям вручили спеціальні медалі.
А призове телятко «поїхало» до Коропа

  Свято Дня села в Лукнові – чи не наймолодше на всій Коропщині. Цьогоріч його святкували тут лише вдруге. Але гуляли весело, із розмахом, наче так і завжди було.

  Гарну концертну програму підготували для всіх гостей тутешній співочий колектив «Любисток», творчі кролевчани, місцеві солісти та учасники команди-рою «Дзвін» із Лукнова, що представляли Коропську об’єднану громаду в обласному етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл (Джура).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Було чимало теплих вітань і поздоровлень: від старости Володимира Сивця, керівника сільськогосподарського підприємства «Лукново» Михайла Гейка, гостей − голови районної ради Михайла Мазуренка, заступника голови Коропської селищної ради Юрія Шкурка.

Фото без опису

Фото без опису

  На всіх гостей розділили святковий запашний коровай, роздали багато подарунків. Ось такі набори із «фірмовою» чашкою та медаллю «Почесний житель села Лукнів» вручили вісьмом місцевим довгожителям.

Фото без опису

  Такі ж чашки залишилися на згадку про свято і в учасників АТО, афганців, гостей села.

  Підготували призи й парам, що святкують ювілей подружнього життя. Подарунки вручили й сім’ям наймолодших жителів Лукнова – Давіда Дроздова і Злати Небрат.

  Не обійшлося і без богатирських ігор: і канат перетягували, і гирю на 16 та 24 кілограми підіймали. Було де і малечі погратися: гірка, батут – чого душа побажає.

  Чимало лукнівчан захотіли перевірити удачу в святковій лотереї. Квиток коштував 50 гривень, але ж і виграші були солідні. Наприклад, теля – його виграли коропчани. Виграшне порося залишилося в Лукнові, а ще ж були чайники, каструлі, ковдри, тостер, інші подарунки.

  Увечері гарний настрій гостям дарували співаки – гурт «Норд Леді» із Риботина й коропчанин Олег Поладін. А вночі небо над Лукновом спалахнуло святковим феєрверком.

 

Гуляла того дня і Нехаївка, де День села на Трійцю – вже давня улюблена традиція

  Як завжди, аматори сцени підготували односельцям та гостям Нехаївки яскраву концертну програму, участь у якій взяв місцевий художній колектив «Калинонька».

Фото без опису

  Вітання всім жителям Нехаївки адресували сільський староста Сергій Саводченко, заступник Коропського селищного голови Василь Кравченко, помічник-консультант народного депутата Анатолія Євлахова Катерина Четверик.

  Букети щедрих вітань, а також подарунки підготували для тих, кому 2019-й рік − особливий. Наприклад, подружжю Ольги Семенівни та Миколи Андрійовича Кузьменків, які цьогоріч святкують золоте весілля.

  Вітання адресували для найстаршої жительки села −  98-річної Олени Григорівни Псьохи. Привітали й наймолодше подружжя Володимира та Вікторії Подоляко, які недавно поселилися в Нехаївці; а також наймолодшу жительку Євгенію Приходько. Отримали подарунки і представники чотирьох багатодітних родин.

  Для дітвори поставили й гірку надувну, і батут − настрибалися  вдосталь. Вдосталь було і розваг на святі, була і торгівля, і спортивні змагання.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради

Фото із соцмереж, від учасників святкувань


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь