A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Платники податків Чернігівщини спрямували на обороноздатність країни понад 139 мільйони гривень військового збору

Дата: 12.06.2019 14:31
Кількість переглядів: 407

За січень-травень поточного року платники податків Чернігівської області сплатили понад 139 млн грн військового збору. Це на 22 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року.

  В травні поточного року надходження склали близько 30 млн грн, що перевищує минулорічні на 5 млн грн та на 3,7 млн грн квітня поточного року.

  Зростання надходжень відбулось переважно за рахунок підвищення в поточному році мінімальної заробітної плати (до 4173 грн.) та середньомісячної заробітної плати, яка по області протягом січня-квітня поточного року зросла з 7184 грн  до 8217 гривень.

  Нагадаємо, що платниками військового збору є фізичні особи-резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи-нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти.

  Зазначені суми надходжень надійшли від 7071 податкових агентів – юридичних осіб в сумі понад 128 млн грн та від 12605 фізичних осіб-приватних підприємців та громадян в сумі 11млн гривень.

  Найбільші суми сплатили платники міст: Чернігова, Прилук, Ніжина та Прилуцького, Чернігівського, Ніжинського, Козелецького, Бахмацького, Ічнянського районів.

  Також, звертаємо увагу, що цього року відкритий і діє додатковий рахунок для перерахування платниками податку-фізичними особами військового збору за кодом: «11011001» - «військовий збір, що сплачується за результатами декларування».

  У разі, якщо платник податку-фізична особа зобов’язана подати декларацію, визначити та сплатити свої податкові зобов’язання, то в такому випадку платник податку сплачує військовий збір по коду платежу «11011001»-«військовий збір, що сплачується за результатами декларування».

      

 Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь