A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Так хто ж свято організував?

Дата: 10.06.2019 15:46
Кількість переглядів: 584

  Фото без описуПросто надіславши на Коропську селищну раду заявку на долучення до проведення щорічного свята в День захисту дітей, громадська організація «Інноваційний місцевий розвиток» перебрала головну роль у святі на себе. Та ще й додала політики до дитячого дійства… Бо в статті районної газети «Нові Горизонти» (рубрика «Імідж») читаємо, що свято організував Ігор Рибаков!

  Щороку на Коропщині гучно та весело святкують Міжнародний день захисту дітей. Цьогоріч служба у справах дітей Коропської селищної ради підготовку до свята почала заздалегідь. Підтримали традиційний захід сектор сім’ї, дітей, молоді та спорту, служба у справах дітей РДА та районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Коропський центр дитячої та юнацької творчості. Відділ культури та туризму запросив розважати дітей акторів із Чернігова.

  Коли все було готове і до свята лишався день, на електронку селищна рада отримала листа від ГО «Інноваційний місцевий розвиток», в якому було прохання долучити цю організацію до заходу Коропської селищної ради «Країна дитинства − країна мрій».

Дійсно, в суботу представники цієї організації прибули на свято зі своїми подарунками, які роздавали під час конкурсної програми заходу, що проводять наші профільні служби.

У суботньому ж номері газети «Нові Горизонти» (номер 23 від 7 червня) за підписом Влада Столярською (в рубриці «Імідж», тобто це політична реклама) вийшла стаття про коропське свято, але головним персонажем на ньому виявився… Ігор Рибаков (у минулому – депутат Верховної Ради від 207 виборчого округу, куди входить Коропщина». Ігоря Рибакова у статті називають організатором свята:

Цитуємо:

«Цьогоріч він разом із соціальними службами Коропської громади влаштував свято для дітей в Коропі, та одразу в кількох громадах – Новгороді-Сіверському, Сосниці, Семенівці, Сновську, Городні та Корюківці».

Фото без опису

Фото без опису

Офіційно заявляємо, що таке формулювання не відповідає дійсності, що головним організатором свята для дітей у Коропі є Коропська селищна рада та райдержадміністрація.

P.S. За зміст матеріалів під рубриками «імідж», «політикум» тощо несуть відповідальність автори, а не редакція

Сектор  інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
 виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь