Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У Коропі знову почалися безкоштовні літні танці «45+» Цьогоріч найактивніші отримають призи

Дата: 03.06.2019 12:35
Кількість переглядів: 1318

   Фото без описуЛагідного суботнього вечора середмістям Коропа знову линули улюблені мелодії, і до танцювального майданчика, що в парку імені Миколи Кибальчича, звідусіль йшли коропчани із приємним передчуттям розваг, відпочинку, веселого спілкування та ностальгією. Першого літнього дня тут розпочався започаткований торік розважальний проект «Літні зустрічі» (танці 45+). Захід відвідало  близько 70 гостей.

   Кілька цьогорічних новацій. По-перше, аби всі були задоволені музичним репертуаром організатори вирішили зробити «чарівний листочок», де кожен міг би записати пісню, під яку хоче потанцювати.

  Також цього літа планують нагородити трьох найактивніших учасників танцювальних вечорів і найтанцювальніше подружжя! Тож відвідуйте «Літні зустрічі», зможете й відпочити на славу, і виграти призи.

  А от що не змінилося із минулого року – так це те, що танці й надалі будуть безкоштовними.

  До речі, такі заходи в Коропі планують проводити через суботу. Хоча, як зазначила начальник відділу культури та туризму Коропської селищної ради Людмила Самойловська, якщо будуть побажання зробити танці щотижня, розглянуть і цей варіант. Головне – аби люди відвідували цей захід. А взагалі організатори радіють кожному гостю й дякують за участь у літньому проекті. І бажають, перш за все, у напруженому ритмі, де все до хвилини розписане роботі, дому, господарству, родині, частіше знаходити час для себе, для свого відпочинку. Саме тут і стають у пригоді «Літні зустрічі». І про це говорила Людмила Самойловська, відкриваючи танцювальне свято.

Фото без опису

  На «танцях 45+» можна не лише відпочити та поспілкуватися, а й отримати професійні уроки виконання па. Таке навчання проводить для усіх охочих хореограф Коропського будинку культури Жанна Маркачова. А залучений у підготовці до свята та його проведенні весь колектив закладу, зокрема музичну частину бере на себе Віта Шут, естетичне оформлення танцювального майданчика – В’ячеслав Балакін.

Фото без опису

   Суботні танці тривали із 20-ї до 23-ї години. За словами організаторів, захід відвідало близько 70 гостей, до речі, різного віку – бабусі та дідусі взяли із собою внуків, була і молодь. Порадувало солідне чоловіче представництво: сильна стать склала десь третину всіх, хто був на святі!

   Тож початок вдалий! Але літо тільки-но розпочалося, і попереду – безліч вражень, емоцій, відкриттів. Стежте за анонсами.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Самойловська Людмила
2019-06-03 15:22:54

Цілком розумію Ваше занепокоєння даною проблемою. Але об"єкт не перебуває на балансі відділу культури і туризму Коропської селищної ради. Вам слід звернутися до балансоутримувача. Думаю, проблем, що не вирішуються , не буває. Дякую. А щодо туризму, складна це справа в районі, дуже. Але дбати і знати історію, то святе. Хоча наш проект "Літні зустрічі "точно вирішенню шабалинівської проблеми не стоїть на заваді.

ПРОЦЕНКО БОРИС МИКОЛАЙОВИЧ
2019-06-03 14:44:39

ТАНЦІ ДУЖЕ ГАРНО.. МАБУТЬ ВСІ 70 ЧОЛОВІК ПОБАЧАТЬ ТА ЗРАДІЮТЬ....А ЩО З ПАМЯТКОЮ В с.ШАБАЛИНІВ МАЮ НА УВАЗІ МОГИЛУ ВІРИ ПОПОВОЇ-БОГДАНОВСЬКОЇ ????? МОЖЕ ЦЕ ТУРИЗМ ???

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь