A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Майбутня гідна пенсія - це ваш теперішній легальний заробіток!

Дата: 31.05.2019 09:32
Кількість переглядів: 410

Головне управління ДФС у Чернігівській області звертає увагу сільськогосподарських товаровиробників та громадян, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 га та власними силами обробляють такі земельні ділянки для отримання доходу, що розпочато операцію «Урожай».  

  Даний захід спрямований на залучення до декларування, легалізацію доходів громадян, виявлення неоформлених найманих працівників, підвищення рівня виплати заробітної плати та забезпечення повноти нарахування й сплати податків. 

Вкотре наголошуємо, що заробітки, з яких не утримуються податки та не здійснюються відрахування до Пенсійного фонду, мають негативні наслідки як для бюджету країни, так і для самого працівника.  Перш за все це втрата страхового стажу для призначення пенсії. Одержуючи зарплату в «конверті», людина позбавляє себе навіть права на пенсію в майбутньому, а згода на отримання «мінімалки» передбачає лише мінімальні виплати.

  Фахівці фіскального органу закликають фермерів та сільгоспвиробників до неухильного дотримання вимог чинного законодавства, яке регулює земельні відносини, питання оподаткування, оформлення використання та оплати найманої праці під час провадження діяльності, адже  сумлінна сплата податків забезпечує стабільність, підвищення рівня життя та є гарантом соціальної захищеності працівників.

Звертаємось до громадян, якщо вам відомі факти використання найманої праці без належного оформлення, або ви самі стали жертвою подібних «тіньових» схем, просимо повідомляти про це працівників Головного управління ДФС у Чернігівській області за телефонами: 652-978; 652-993.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь