A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

На щотижневій нараді йшлося про наслідки п’ятничної негоди в Коропі

Дата: 27.05.2019 13:37
Кількість переглядів: 752

  Сьогодні зранку Коропський селищний голова Віктор Журавель скликав на щотижневу нараду керівників структурних підрозділів селищної ради та комунальних підприємств. Однією із тем, про яку говорили, були негаразди, спричинені зливою із градом, що лютували в Коропі у п’ятницю.

  Як розповів керівник комунального підприємства «Вода» Іван Бориско, минулого тижня виникли проблеми із каналізаційно-насосною станцією. Їх ліквідували, і досить вчасно. Каналізаційна система завдяки мотопомпі впоралася із наслідками зливи.

  А ось стеля одного з кабінетів відділу реєстрації потребуватиме ремонту, бо протекла.

  В школах ОТГ пройшли Останні дзвоники, і від завтра починають роботу пришкільні табори, що діятимуть до 12 червня. Підвіз дітей буде організовано. Про це повідомив начальник відділу освіти Олег Курбанов. Минулого тижня наші випускники склали зовнішнє незалежне оцінювання із української мови та математики. Наступні ЗНО будуть у Чернігові: завтра − із англійської мови, 30 травня – із фізики. І до обласного центру для випускників також організований підвіз.

  За результатами засідання експертної групи, що відбулося минулого тижня, ще один проект на втілення за програмою Громадського бюджету – спорудження велосипедної парковки біля школи – був прийнятий і допущений до голосування, яке стартує в червні. Про це на нараді розповіла начальник відділу економіки, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Валентина Корольова.

  Селищний голова доручив Валентині Олександрівні спільно із земельним відділом селищної ради вивчити теоретичні питання по створенню індустріального парку.

  Про старт найближчими вихідними літніх проектів відділу культури та туризму говорила його начальник Людмила Самойловська. 1 червня, в суботу, о 20-й відбудуться «Літні зустрічі» (танці 45+). А щосереди, із 5 червня, о 10-й годині  – «Співучий парк» у парку імені Миколи Кибальчича.

  У відділеннях стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування в Шабалинові та Нехаївці минулого тижня провели протипожежну обробку дахів. Про це повідомив директор закладу Олександр Лаврик.

  За інофрмацією керівника комунального підприємства «Благоустрій» Сергія Мурашка, сьогодні триває косовиця на вулицях Шевченка,  Київській і в центральній частині селища.

  Обговорили також кілька питань, винесених на завтрашнє пленарне засідання сесії селищної ради йроботу з виготовлення проекту реконструкції очисних споруд у Коропі.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь