A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Команда Коропщини представила рідний край в обласній Спартакіаді депутатів

Дата: 22.05.2019 19:05
Кількість переглядів: 838

 Фото без опису Вчора, 21 травня, у Чернігові на базі обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з лижного спорту відбулася IX-та обласна Спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад.  На традиційних змаганнях свою згуртованість, командний дух, прагнення перемагати продемонструвала делегація Коропщини, під керівництвом голови районної ради Михайла Мазуренка та його заступника Олександра Романченка, яку склали депутати місцевих рад та сільські голови.

  Спартакіада розпочалася урочистим проходженням всіх 16 команд, які прибули із різних районів області, вітальними виступами заступника голови обласної ради Валентина Мельничука, заступника голови облдержадміністрації Наталії Романової, головного судді змагань, майстра спорту Петра Ломоса.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

  Почесне право підняти Державного прапора надали капітану команди Борзнянського району, яка торік здобула чемпіонство Спартакіади.

  Цьогоріч народні обранці змагалися у п’яти видах спорту: футболі, волейболі, грі у шашки, шахи та в настільний теніс.

Фото без опису

  Надзвичайна напруга панувала на футбольному полі та довкола нього, де юрмилися вболівальники. Першу зустріч із командою Менського району наші спортсмени виграли, так само як і матч із командою Срібнянщини. Та у півфіналі поступилися команді Борзнянського району. А в боротьбі за 3 місце не змогли подолати команду Борзнянського району, програвши в серії пенальті. Як результат – зайняте 4 місце із 16 команд.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  На футбольному полі честь Коропщини відстоювали депутат Деснянської сільської ради Анатолій Боровик, депутат районної ради Олександр Боровик, депутат Понорницької селищної ради Валентин Ірха,  Вербівський сільський голова Віктор Залозний і його покошицький колега Володимир Шавлач.

  Багато зробив для такого успішного результату воротар − депутат обласної ради Володимир Селянський, який, попри те, що може бути в команді своїх чернігівських колег, з року в рік проявляє патріотизм до рідної землі та грає за Коропщину.

  На 5-8 місці зупинилися наші волейболісти: Олександр Боровик, Валентин Ірха, Володимир Селянський, депутат районної ради Сергій Кулик, депутати Коропської селищної ради Сергій Мурашко, Владислав Яцечко і Микола Яцечко.

Фото без опису

Фото без опису

  У першій грі із командою обласної ради наші не дали суперникам шансів, упевнено перемогли 2:0. Та, на жаль, у напруженій зустрічі із командою Срібнянського району фортуна була не на нашому боці, тому й поступилися з рахунком 2:1.


Фото без опису

  Не зміг підсилити нашу волейбольну команду, але палко підтримував земляків постійний учасник Спартакіади депутат районної ради Василь Перепадя.

  Гідно представив коропську команду депутат районної ради Володимир Бондаренко − у змаганнях із настільного тенісу посів 7 місце.

Фото без опису

Фото без опису

  Впевнену гру продемонстрували наші інтелектуали: заступник голови районної ради Олександр Романченко у змаганнях із шашок посів 8 місце, а Понорницький селищний голова Петро Василець у шахах став четвертим.

Фото без опису

Фото без опису

  Змагальний день приніс море позитивних вражень від цікавих і видовищних протистоянь, довгоочікуваних зустрічей із друзями та колегами; створив атмосферу єднання, взаємопідтримки й згуртованості.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь