A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Переможці «Джури», підготовка до урочистостей і весняні турботи – відбулася щотижнева нарада в селищного голови

Дата: 06.05.2019 15:18
Кількість переглядів: 792

   Фото без описуСьогодні, 6 травня, селищний голова Віктор Журавель провів нараду зі своїми заступниками, начальниками структурних підрозділів та керівниками комунальних підприємств Коропської селищної ради.

  Частину наради присвятили питанням підготовки до відзначення в об’єднаній громаді Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ви можете ознайомитися із планом заходів.

  Урочистості плануються надворі, але начальник відділу культури та туризму Людмила Самойловська зазначила, що на випадок несприятливої погоди (а згідно з прогнозами погодних сайтів у середу та четвер будуть опади) працівники будинку культури готують альтернативний захід у БК. Тож вшанування відбудеться за будь-яких погодних умов. Обговорили також і питання підвезення ветеранів на свято.

 

Фото без опису

  Команда Лукнівської школи (рій «Дзвін») представить Коропську громаду в обласному етапі військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), оскільки здобула перемогу серед команд громади в І етапі гри. Про захід, який пройшов у четвер-п’ятницю на базі Атюшівської школи, розповів начальник відділу освіти Олег Курбанов.

  Про заплановане на неділю свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я», що пройде в спорткомплексі, розповіла начальник сектору сім’ї, дітей, молоді та спорту Оксана Нестеренко.

  Про успішне завершення весняних городньо-польових робіт у стаціонарних відділеннях терцентру соціального обслуговування повідомив директор закладу Олександр Лаврик.

   Начальник відділу соіального захисту населення Лариса Ларченко розповіла про виплату допомоги ветеранам війни та праці до свята.

  Завершилося приймання проектів для реалізації за програмою громадського бюджету. Тепер відділ економіки, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту готує картки для голосування і скриньки. Про це повідомила на нараді начальник відділу Валентина Корольова.

  Загалом про робочі плани розповів кожен із присутніх на нараді. Селищний голова озвучив їм відповідні доручення. Керівнику комунального підприємства «Благоустрій», зокрема, була дана вказівка невдовзі починати косіння центральної часини селища.

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь