A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У рамках візиту в район голова облдержадміністрації відвідав Коропську громаду

Дата: 22.04.2019 14:30
Кількість переглядів: 562

   Фото без описуЗнайомство з районом стало метою візиту на Коропщину 18 квітня голови обласної державної адміністрації Олександра Мисника.

  В ході зустрічі з обласним керівництвом відбулася робоча нарада в сесійній залі районної ради за участі в.о. голови РДА Віктора Кузуба, голови районної ради Михайла Мазуренка, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, сільських та селищних голів, старостів Коропської об’єднаної громади, депутатів районної ради й громади, керівників підприємств, організацій та установ Коропщини, представників ЗМІ.

 

 

Фото без опису

  Розпочали нараду зі звіту в.о. голови райдержадміністрації Віктора Кузуба щодо соціально-економічного розвитку району за останні два роки. Керівник району озвучив основні аспекти, які вдалося реалізувати державним коштом, а також окремо зупинився на здобутках Коропської громади та перспективному плані розвитку на 2019-2021 роки.

Фото без опису

  Далі слово взяв очільник області. Олександр Мисник висловив свої приємні враження від знайомства з Коропщиною та окреслив подальші перспективи розвитку району.

− Продовження процесу децентралізації влади – це невід’ємна частина нашого руху до Європи, і він незворотній − наголосив обласний голова. – Незалежно від того, хто прийде до влади, повернення назад не буде. Тож громадам, які ще не об’єдналися, годі зволікати.

  Під час наради підприємці району піднімали питання про ремонт доріг, відновлення вантажних перевезень залізницею до Коропа, а також боротьбу з нелегальними перевізниками. На що Олександр Мисник відповів, що ремонт автодороги за маршрутом Сосниця-Короп-Поліське на 2019 рік заплановано, а питання відновлення роботи залізничної станції у Коропі «рушило з мертвої точки», і його керівник області тримає на особистому контролі.

  Після наради візит Олександра Мисника продовжився знайомством із сучасним центром надання адміністративних послуг Коропської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

   Далі Олександр Мисник за участі в.о. голови РДА Віктора Кузуба та голови районної ради Михайла Мазуренка відвідав Коропську ЦРЛ, Понорницьку школу, фермерське господарство «Білі роси» у  Крисках, і  пансіонат «Десна» в Радичеві.

  Загалом поїздка вийшла плідною та результативною.

Фото без опису

Фото без опису

За інформацією Коропської райдержадміністрації

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь