A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Про водопровід  по вулиці Маршала Руденка та благоустрій

Дата: 01.04.2019 13:08
Кількість переглядів: 572

  Фото без опису Другий весняний місяць у селищній раді розпочався робочою нарадою в Коропського селищного голови Віктора Журавля. На щотижневому заході із керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств і установ обговорили поточні питання життєдіяльності громади, окреслили плани.

  Цього тижня селищний голова планує провести співбесіди із очільниками старостинських округів, як це було започатковано торік, аби мати змогу ближче почути про проблеми й першочергові потреби кожного населеного пункту об’єднаної громади.

  Також очільники селищної ради і райдержадміністрації проведуть спільну нараду на тему весняного благоустрою території, де розподілять завдання та ділянки прибирання.

  Скоро будуть проводитися роботи з прибирання та вивезення сміття із територій місцевих кладовищ. Тож селищна рада звертається до коропчан із проханням прибрати на могилах рідних.

  На нараді обговорили чимало питань житлово-комунальної сфери. За дорученням селищного голови керівникам КП «Благоустрій» та КП «Вода, за півтора місяця в Коропі по вулиці Маршала Руденка має бути збудований водопровід.

Фото без опису

  Очільник відділу освіти Олег Курбанов повідомив, що всі школи ОТГ, включно із тими, де розміщувалися виборчі дільниці, сьогодні відкрили двері для учнів після весняних канікул. Всі шкільні автобуси зранку виїхали на маршрути. На нараді керівник відділу освіти озвучив необхідність заміни котла у Шабалинівській ЗОШ.

  Начальник відділу соціального захисту Лариса Ларченко говорила на нараді про роботу із виплати соціальних допомог.

  Про хід тендерних процедур та подані проекти для реалізації за програмою Громадського бюджету говорила начальник відділу економіки, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Валентина Корольова.

  Про проведені минулого тижня й на вихідних молодіжно-спортивні заходи звітувала завідувач сектору сім’ї, дітей, молоді та спорту Оксана Нестеренко. А начальник відділу – служби у справах дітей Наталія Величко – про роботу з мамами, які мають маленьких дітей.

  Начальник відділу культури та туризму Людмила Самойловська повідомила про те, що проект довгоочікуваного ремонту актової зали Коропського будинку культури знаходиться на стадії завершення. Тож незабаром розпочнуться ремонтні роботи.

Фото без опису

  Загалом у ході наради відзвітували всі очільники структурних підрозділів. За підсумками заходу селищний голова надав ряд рекомендацій та доручень.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь