A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

«Сіверські воїни» з Оболоння

Дата: 01.04.2019 11:05
Кількість переглядів: 817

   Фото без описуТроє учнів Оболонської ЗОШ взяли участь у п’ятиденному військово-патріотичному вишколі  «Сіверські воїни».  80 дітей з усієї Чернігівської області знову зустрілись для того щоб стати сильнішими, обізнанішими, вправнішими й продовжити боротьбу за незалежну і вільну державу Україна.

   Захід проходив з ініціативи ГО «ДОЗІР «КРУК» в селі Курінь Бахмацького району за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

    У рамках проекту учасникам був проведений історичний екскурс, заняття з основ надання першої медичної допомоги в екстремальних ситуаціях, тактика ліс-поле, культура поводження зі зброєю, рукопашний бій і насамперед − підвищення рівня національної свідомості молоді, залучення дітей до систематичних занять спортом та ведення здорового способу життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   «Так цікаво канікули ми ще не проводили. Кожен день був розпланований по хвилинах: козацька руханка, військові дисципліни, спортивні ігри, вечірня ватра, страйкбол, лазертаг та багато інших цікавинок. «Зірковим» гостем у нас був журналіст Ростислав Мартинюк», − говорять Андрій Коваленко, Олександр Гавриленко та Ярослав Боженок.

Фото без опису

   «Діти з Коропщини також не вперше на подібних заходах. У минулому році вишкіл проходив у Сосниці та Семенівці. І коли ми бачимо, що є зацікавленість молоді, бажання пізнання нового, цікавого і такого необхідного молодому поколінню в сучасних умовах, звичайно, хочеться підтримати, забезпечити участь, щоб наші діти йшли в крок із вимогами сучасності і на місцях могли ділитися з однолітками отриманим досвідом. Діти отримали знання, позитивні емоції та загартували себе і морально, і фізично», − зауважила завідувач сектору сім’ї, дітей, молоді та спорту Коропської селищної ради Оксана Нестеренко.

За інформацією сектору сім’ї, дітей, молодіта спорту
Коропської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь