A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Підсумки двох місяців контрольно-перевірочної роботи за готівковими операціями

Дата: 25.03.2019 11:55
Кількість переглядів: 514

   За січень-лютий поточного року, відділом фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями управління аудиту ГУ ДФС у Чернігівській області проведено 83 фактичні перевірки.

  За результатами перевірок до суб’єктів господарювання застосовано штрафних (фінансових) санкцій на загальну суму 450 тис гривень. З цієї суми платниками узгоджено 430 тис грн, на даний час вже сплачено 355 тис грн, що становить 94,6 відс. від донарахованих узгоджених сум. Якщо враховувати надходження за актами перевірок минулих років, то сплата становить понад 368 тис гривень.

   До 70 суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівлю алкогольними напоями, за результатами перевірок застосовано штрафних санкцій на суму 234 тис грн, з яких 131тис грн вже надійшла до бюджету. 

   До 48 суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівлю тютюновими виробами застосовано штрафних санкцій  131,5 тис грн, з яких сплачено 95,3 тис гривень.

  За січень-лютий 2019 року проведено 9 фактичних перевірок АЗС, АГЗС, на яких здійснюється реалізація нафтопродуктів. За їх результатами застосовано штрафних (фінансових) санкцій на суму 19 тис грн, яка надійшла до бюджету. 

  Також, проведено 40 фактичних перевірок суб’єктів господарювання ресторанного бізнесу, застосовано штрафні (фінансові) санкції на суму 90 тис грн, із них вже сплачено  45 тис гривень.

  З початку року проведено 7 перевірок суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівлю технічно складними побутовими товарами, що підлягають гарантійному ремонту. Складено 3 протоколи про адміністративне правопорушення та донараховано 21 тис грн, з яких на даний час надійшло до бюджету 12 тис гривень.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь