A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Онлайн-послуги для роботодавців – електронний кабінет

Дата: 22.03.2019 11:54
Кількість переглядів: 694

   Фото без описуПослуги служби зайнятості стають більш доступними завдяки впровадженню нових сучасних сервісів. Один з них – електронний кабінет роботодавця. Фактично це персональне автоматизоване робоче місце, доступ до якого можна отримати за допомогою комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет.

  Користуючись електронним кабінетом, роботодавці можуть оперативно здійснювати пошук необхідних кадрів, подавати звітність, а також  отримувати інші послуги.

   Створити Електронний кабінет нескладно і це не забере багато часу. Потрібно зайти на головну сторінку сайту https://www.dcz.gov.ua, відкрити закладку «Роботодавцям», обрати «Електронний кабінет роботодавця» та зареєструватися. А для цього - внести інформацію для створення облікового запису, обрати мету реєстрації («Пошук працівників»), внести інформацію про підприємство. Реєстрацію буде завершено після введення коду підтвердження, надісланого на ваш е-mail.

   Щоб отримати доступ до інших послуг, необхідно звернутися до служби зайнятості за місцем реєстрації підприємства, повідомити адресу електронної пошти, логін та пароль, за якими здійснювалася реєстрація на сайті. Фахівець пов’яже профіль на сайті з Єдиною інформаційно-аналітичною системою (ЄІАС) Державної служби зайнятості. Після оновлення сторінки реєстрації сервіс авторизує роботодавця на сайті і надасть доступ до послуг служби зайнятості.

   Відтак роботодавець матиме змогу подати звіт за формою 3-ПН, переглядати стан укомплектування заявлених вакансій, історію направлень службою зайнятості шукачів роботи, надану звітність, виконання договорів на громадські та на інші роботи тимчасового характеру, можливість отримання компенсації єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та тематику семінарів для роботодавців, а також пройти онлайн-опитування щодо перспективної потреби в кадрах.

   Отож, шановні роботодавці, реєструйтеся та користуйтеся онлайн-послугами служби зайнятості.

   За довідками звертатися до Коропської районної філії Чернігівського ОЦЗ за адресою: смт Короп, вул. Чернігівська, 2/1, тел. 21523, 21661.

Директор Коропської районної філії 
Чернігівського ОЦЗ  Станіслав Левкович


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь