A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У районному Товаристві Червоного Хреста - два приємних поповнення: з’явилася посада медичної сестри й сучасний масажний стіл

Дата: 19.03.2019 16:29
Кількість переглядів: 733

  Фото без опису Є такий вислів: «Прийшла весна – радість людям принесла!». Дійсно, це так, каже голова  районного підрозділу Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Таїсія Онопка, яка днями поділилася весняною радістю, що прийшла у ТЧХ.

  Завдяки затвердженій Програмі підтримки діяльності відокремленого підрозділу Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України в Коропському районі на 2019 рік, яку спільно фінансують Коропська селищна і районна ради, у товаристві з’явилася посада медичної сестри.

   Тому Таїсія Михайлівна дуже рада з того, що районний Червоний Хрест зможе надавати медичні послуги, і дякує місцевій владі та депутатам, які проявили небайдужість до біди ближнього і підтримали таку програму.

   А ще у Товаристві з’явився довгоочікуваний масажний стіл. Такий подарунок зробив депутат обласної ради Володимир Селянський, який завжди проявляє увагу до нужденних верств населення. Коли в Понорниці діяла лікарня Червоного Хреста, він постійно йшов назустріч і допомагав, чим міг. А тепер тісно співпрацює і з Коропом.

Фото без опису

− Велика йому людська вдячність за це. Як це шляхетно – робити добрі справи, − каже Таїсія Онопка. – І всі люди, які отримають полегшення від масажу, будуть вдячні йому за це.

   Отже тепер, коли нарешті є медичний працівник і стіл для масажу, голова товариства запрошує до офісу Червоного Хреста на долікарські медичні послуги (вул. Поштова, 10, мобільний номер 097-658-53-44). Принагідно Таїсія Михайлівна дякує всім, хто тісно співпрацює з благодійним органом ТЧХУ.

   «Коли ми разом – це сила, і є позитивний результат», − впевнена вона.

За інформацією Коропського підрозділу обласної організації
Товариства Червоного хреста


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь