A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

«Сонячні промені» чарували та дивували

Дата: 11.03.2019 15:59
Кількість переглядів: 1327

 Фото без опису Мистецтво робить світ яскравішим і світлішим! І це довели талановиті й нестримні учасники І регіонального огляду-фестивалю кращих аматорських танцювальних колективів та окремих виконавців «Сонячні промені», що пройшов учора, 10 березня, у Коропському будинку культури.

   А засіяло того дня на сцені аж 254 промінчиків – саме стільки учасників зібралося, аби заявити про свій талант та вміння. Окрім коропчан виступали юні танцюристи із Шабалинова, Нехаївки, Краснопілля, Билки, Карильського, Риботина та Алтинівки Кролевецького району Сумської області.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   До речі, як і торік, на сцені виступали не лише діти. Найдосвідченішими учасницями фестивалю були учасники танцювального клубу «Шарм», що діє при територіальному центрі Коропської селищної ради. Ну і колектив «Леді Денс» (керівник Катерина Медведь) складався із дорослих учасниць.

   Яскраве танцювальне шоу тривало понад дві години й складалося із трьох десятків номерів, кожен із яких – шедевр, зітканий із творчих старань керівника та учнів, роботи костюмерів, хвилювань батьків та рідних, захвату публіки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  А захоплюватися, кажуть глядачі, дійсно було чим. Своїми враженням й подяками на адресу керівників-хореографів та артистів вони щедро діляться у коментарях на Фейсбуку і сьогодні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Всі учасники огляду-фестивалю отримали дипломи. Окремо були нагороджені дипломами керівники танцювальних колективів Ірина Трусенко (колектив «Зодіак» Алтинівського будинку культури), Анна Коджебаш (студія раннього естетичного розвитку «Малятко, танцювальний колектив «Флайт» Центру дитячої та юнацької творчості), Катерина Медведь (танцювальний колектив «Алькор» Коропської школи мистецтв, колектив «Леді Денс»), Юлія Дубатовк (танцювальний колектив «Фантазія» Шабалинівського будинку народних традицій і дозвілля), Жанна Маркачова (танцювальний колектив «Краплинки» Коропського будинку культури, танцювальний колектив «Хвиля» Билківського будинку культури).

  Подяки отримали також концертмейстери Коропської школи мистецтв Людмила Білан і Михайло Коваленко, директор Билківського БК Андрій Сухаренко і художній керівник Сергій Недобойко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Подяки отримали творча наставниця танцювального колективу Нехаївського будинку культури Олена Гуненко, керівник танцювального колективу Краснопільського будинку культури Олена Самусь, танцювального колективу «Шарм» територіального центру Коропської селищної ради Лідія Школа, наставниця учасників танцювального колективу Карильського будинку культури Юлія Суббот і керівник танцювального колективу «Злата» Риботинського будинку культури Наталія Капиця.

Фото без опису

   Начальник відділу культури і туризму Коропської селищної ради Людмила Самойловська подякувала за працю всім, хто був того дня на сцені, а тим, хто спостерігав за дійством із зали, за те, що вони знайшли час, аби завітати до будинку культуру й аплодували, не шкодуючи долонь.

Фото без опису

  За допомогу в організації підвозу, виділення автобусів для учасників змагань організатори висловлюють вдячність відділу освіти Коропської селищної ради.

Як поділилася Людмила Самойловська уже після огляду-фестивалю, надалі організатори запрошуватимуть на цей танцювальний конкурс учасників із інших міст Чернігівщини, а також професійне «танцювальне» журі, яке оцінюватиме кожен виступ і майстерність виконавців. Тому «Сонячні промені-2020» обіцяють бути ще яскравішими.

 

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності,
програмного забезпечення та комунікацій з громадськістю

виконавчого апарату Коропської селищної ради

Фото Ірини Боровської та із соцмереж


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь