A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Благодійність як поклик душі

Дата: 13.02.2019 18:01
Кількість переглядів: 955

  Фото без описуІз приємними новинами розпочало роботу в новому році Товариство Червоного Хреста в районі. За сприяння постійних благодійників вдалося надати людям ще 5 інвалідних візків, інші речі, вітамінну продукцію – соки та яблука. Про тих, хто небайдужий до чужої біди, захоплено й щиро розповідає голова районного підрозділу товариства Таїсія Онопка.

  Товариство Червоного Хреста − це організація, яка не має своїх коштів. Її місія – знайти людей, які потребують допомоги. Часом і це буває непросто, бо нерідко люди, яким так необхідна підтримка, дуже скромні, неговіркі, не хочуть виносити свої проблеми й у когось щось просити.

  Займається Товариство ще і пошуком людей, які хочуть робити добрі справи, займатися благодійністю і допомагати тим, хто потребує руку підтримки.

  − Мені це дуже легко і просто, бо ж люди, з якими співпрацюю – від Бога, − ділиться Таїсія Онопка. − Тільки почався новий рік, а ми вже разом надали допомогу, і речами, і продуктами. І це все завдяки депутату обласної ради Миколі Миснику. Хоч він і не може відвідати з нами людей із інвалідністю через щільний робочий графік, але подарунки завжди передасть. Також завжди напоготові допомогти служитель церкви Микола Коряков. Не так давно він надав ще 5 інвалідних візків людям, які живуть у Коропі, Оболонні, Вільному і в Крисках. Для поїздки у це віддалене село  надав дизпаливо Олександр Нерета, за що я йому дуже вдячна.

  Зазначимо, що в цілому за сприяння благодійника Миколи Корякова уже видали аж 19 інвалідних візків для жителів Коропщини.

   Можливо, і в читачів, які переглядають цю інформацію, в їхніх рідних чи знайомих є потреба у  такому візку. В такому разі ви можете звернутися із заявою до церкви через представника Червоного Хреста Таїсії Онопки (номер мобільного 097-658-53-44).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  До речі, уже другий рік поспіль у Коропській ОТГ діє програма підтримки діяльності відокремленого підрозділу Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України в Коропському районі, що фінансується із селищного та районного бюджетів.

За інформацією відокремленого підрозділу
обласної організації Товариства Червоного Хреста  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь