A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Всеукраїнська премія «Диво-Дитина»

Дата: 13.02.2019 15:08
Кількість переглядів: 601

Щороку в Україні шукають найталановитіших та найобдарованіших дітей, що мають унікальні, особливі розумові або фізичні здібності, незвичайні вміння, мають надзвичайну схильність до науки, спорту та творчості і можуть здивувати по-справжньому. Стати лауреатом премії «Диво-Дитина» можуть і жителі Коропщини.

НОМІНАЦІЇ ПРЕМІЇ

  1)   Найрозумніша дитина - діти, які мають досягнення, або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти.

  2)   Найспортивніша дитина - діти, що мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань.

  3)   Найтворча дитина - діти, переможці творчих конкурсів та фестивалів в різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія та ін.)

  4)   Найдивовижніша дитина - діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти які мають унікальні та неймовірні здібності (феноменальна пам'ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.), в тому числі паранормальні (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики), діти, які мають незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін.

  5)   Найгероїчніша дитина - діти, що зробили героїчний вчинок (врятували життя іншої людини, власне життя та інші надзвичайні ситуації).

   Термін прийому анкет до участі у конкурсі на здобуття Премії закінчується 15 березня

  Участь у конкурсі проходить на безоплатній основі, заяви можуть подати діти віком від 4 до 13 років включно, які мають досягнення або успіхи у науці, мистецтві, спорті та діти, що здійснили героїчний вчинок.

  За детальнішою інформацією звертайтеся до сектору сім’ї, дітей, молоді та спорту (приміщення Коропської селищної ради, кабінет 24), телефон 2-75-62

За інформацією сектору сім’ї, дітей, молоді та спорту
Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь