A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Шановні громадяни Коропського району!

Дата: 29.01.2019 16:38
Кількість переглядів: 534

Фото без опису  31 березня 2019 року відбудуться вибори Президента України. Мешканці Коропського району, що є виборцями і мають право голосу на цих виборах відповідно до Конституції України, зможуть проголосувати на виборчих дільницях.

  Отже, не пізніше, як за вісім днів до голосування всім виборцям району, які  зареєстровані, принесуть іменне запрошення на вибори. У цьому запрошенні Вам повідомлять про включення Вас до попереднього списку виборців Вашої виборчої дільниці, адресу дільничної виборчої комісії, її номер телефону і розпорядок роботи, а також про час і місце голосування. Виборцям щодо яких у списку виборців є відмітка про постійну нездатність самостійно пересуватися (НСП) одночасно повідомляється, що їм буде надана можливість проголосувати за місцем перебування (вдома). Якщо Вас запросили і Ваші прізвище, ім’я, по батькові вказані правильно, значить все у Вас добре. А якщо Вас не запросили, це привід прийти самому і вияснити причину. Вас радо чекають: у дільничній виборчій комісії та ми — відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Коропської районної державної адміністрації. Ми знаходимося у приміщенні районної державної адміністрації на 2-му поверсі за адресою: смт Короп, вул. Кибальчича, 1, телефон 2-76-52. Приходити потрібно з паспортом. Заяви будуть розглядатися до 25 березня включно.

   Тим виборцям, які не здатні самостійно пересуватися, але в списках у них не має відмітки НСП, рішенням дільничної комісії на підставі їх заяви та довідки медичної установи про стан здоров’я надається можливість проголосувати за місцем перебуваня (вдома). Така заява разом з медичною довідкою повинна бути надіслана поштою або передана іншими способами до дільничної виборчої комісії до 20 години останньої п’ятниці перед днем голосування.

            Виборцям, які у день виборів перебуватимуть не за своєю виборчою адресою, надається можливість тимчасово змінити місце голосування без зміни виборчої адреси. Для цього, до 25 березня включно, необхідно звернутись з відповідною заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або за місцем, де буде перебувати (проживати) виборець у день виборів. При собі потрібно мати паспорт та документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування. За наявності всіх підстав цим виборцям буде змінено місце голосування, про що видається відповідне посвідчення. Вказані виборці на час цих виборів будуть у списках на новій дільниці.

    Для зручності виборців службою розпорядника Реєстру виборців розроблено програмний ресурс «Особистий кабінет виборця». Для того щоб перевірити свої персональні дані необхідно зайти на офіційний сайт за посиланням www.drv.gov.ua, зайти на вкладку «Особистий кабінет виборця», зареєструватись, внести свої персональні дані і відправити запит, через певний час Ви отримаєте інформацію про свої дані на електронну адресу, вказану під час реєстрації.  Отже, щоб не залишитися осторонь виборчого процесу, потрібно зовсім небагато — перевірити себе і своїх близьких у списках виборців, і, власне - прийти на вибори. Пам’ятайте, що Ваша завбачливість допоможе нам не допустити неточностей при складанні списків виборців на чергових виборах Президента України у березні цього року, а вам - комфортно здійснити свій громадянський обов’язок і проголосувати за обраного кандидата.

За інформацією відділу ведення Державного реєстру виборців
апарату Коропської районної державної адміністрації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь