A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У Коропі презентували книгу патріотичної поезії місцевого автора

Дата: 27.12.2018 15:37
Кількість переглядів: 679

  Важко сказати, чи є серед містечок із рівним Коропу потенціалом такі, де б на настільки високому рівні було поставлено книговидавничу справу місцевих авторів. Один лише факт: за 16-річну історію діяльності місцевого творчого об’єднання «Первоцвіти Коропщини», світ побачили понад півсотні книжок – поетичних і прозових, художніх і краєзнавчих…  І останні дні року ознаменувалися визначною подією в літературному житті Коропщини. Минулої неділі творча спільнота краю і поціновувачі їхнього таланту зібралися у читальному залі районної бібліотеки з нагоди виходу ще однієї книги – збірки під назвою «Боротися!» молодого непересічного і талановитого понорницького поета Андрія Батурина (Андрія Сушениці).

  Це перша книга уже добре знаного в області автора, яка вийшла друком у чернігівському видавництві «Десна Поліграф». Збірка складається із трьох розділів: «Тримай удар...» (в ньому − вірші патріотичного і громадянського змісту), «Дай, Боже, чути Твою мову...» (тут на читача чекають поетичні твори духовної тематики) і «Моя душа згора в багатті...» (інтимна лірика).

   Видання із яскравою обкладинкою і не менш яскравим змістом зайняло  почесне місце в унікальному міні-музеї літераторів Коропщини «Поліська Муза», що в читальній залі Коропської ЦРБ.

 Спілкуючись із учасниками зустрічі, Андрій Батурин розповів про свої творчі вподобання і переживання, які спонукають його братися за «перо», декламував твори своїм «фірмовим» голосом із оксамитово-глибоким тембром.

  Гості заходу привітали поета із виходом у світ творчого первістка, висловили захоплення його талантом, виступили з аналізом творів і збірки загалом і побажали у майбутньому випустити ще не одну збірку на радість читачам.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення 
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь