A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Вручили нагороди до Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 13:41
Кількість переглядів: 906

Фото без опису  У Коропській об’єднаній громаді  сьогодні пройшло відзначення свята місцевої демократії. З нагоди Дня місцевого самоврядування у залі засідань зібралися старости, працівники апарату і підрозділів селищної ради. У теплій і урочистій атмосфері кращі самоврядовці Коропської ОТГ отримали нагороди.

  Розпочинаючи зібрання, Коропський селищний голова Віктор Журавель привітав усіх присутніх із професійним святом і виокремив позитивні напрацювання, найсильніші сторони колективу, тих, хто по справжньому «горить» роботою і з кого потрібно брати приклад:

 

 

Фото без опису

Хотів би відзначити Людмилу Володимирівну Самойловську, яка очолила наш відділ культури і туризму. Подивіться – як пожвавилося культурне життя на теренах громади. Досягнення сфери відзначаються навіть на рівні області… Приємно. Також відзначу Олега Миколайовича Курбанова, начальника відділу освіти. У галузі працюють більше 600 чоловік. У всьому лад. І дуже багато зроблено. Взяти опорну Коропську школу, в якій, відтоді, як створена об’єднана громада, відремонтовано всі санвузли, зараз вікна міняємо, на наступний рік запустимо другу чергу... Хоч і невеликими кроками, але зміни на краще відбуваються. Думаю, і колектив, і люди довкола це бачать.

 Також я пишаюся нашим ЦНАПом і відділом державної реєстрації. Адже вони працюють дуже фахово. До мене навіть у Чернігові на нараді підходили  і запитували, як ми змогли залучити таких фахівців, які, до того ж, прекрасно працюють із людьми, відвідувачі їх постійно хвалять. Мені як керівнику дуже приємно чути за наших працівників добрі слова, − зазначив селищний голова.

Фото без опису

Фото без опису

  Під оплески зали Віктор Журавель вручив колегам нагороди. Грамоти за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування отримали староста Оболонського старостинського округу Володимир Гавриленко та начальник відділу освіти Олег Курбанов.

Фото без опису

Фото без опису

  А начальник відділу державної реєстрації Ольга Євтушенко та начальник відділу комунального майна, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Тетяна Свердлова отримали подяки селищного голови.

Фото без опису

Фото без опису

  Також були вручені  обласні нагороди. Почесні Грамоти президії Чернігівського обласного комітету профспілки працівників державних установ отримали начальник відділу культури і туризму Людмила Самойловська,  і головний спеціаліст відділу комунального майна, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Юрій Комар.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Щирі вітання з нагоди свята адресували колегам начальник відділу соціального захисту населення Лариса Ларченко і начальник відділу культури Людмила Самойловська.

  Слово від досвідчених самоврядовців селищної ради взяли помічник селищного голови Петро Демиденко, заступник селищного голови Василь Кравченко і староста Билського старостинського округу Іван Пупій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Від імені молодих спеціалістів щиро привітала старших колег молода, проте вже фахова і перспективна працівниця відділу комунального майна, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Ольга Ромащенко.

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення 
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь