A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Привітали волонтерів – наших янголів добра

Дата: 05.12.2018 17:21
Кількість переглядів: 889

  Фото без описуУ Всесвітній день волонтера, 5 грудня, у залі засідань селищної ради щиру вдячність висловили людям, які звикли безкорисно трудитися і за покликом серця допомагати іншим.

  Привітати волонтерів прийшли заступник селищного голови Василь Кравченко, начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Лариса Ларченко та начальник відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту Оксана Нестеренко.

 

 

Фото без опису

  У святковому зверненні Василь Андрійович відзначив важливу роль волонтерського руху в Україні у збереженні нашої державності, подякував волонтерам і побажав їм добра і щастя.

  − Поки є такі люди як ви, і  у ваших серцях є добро, − буде жити Україна. А разом із нею  − весь український народ, − зазначив він.

  Подяки Коропського селищного голови за активну громадську позицію й особистий внесок у розвиток волонтерського руху  отримали комерційний директор господарства органічного виробництва «Золотий Пармен» Євген Мисник, кореспондент районної газети «Нові горизонти» Ірина Боровська, директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, разом із тим  заступник керівника Спілки учасників антитерористичної операції Коропщини» Оксана Тептюк і очільниця районного підрозділу Товариства Червоного Хреста Таїсія Онопка. Ці люди є постійними учасниками благодійних проектів, що втілюються на Коропщині, ініціюють їх.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Не були присутніми на нагородженні, а тому отримають подяки селищного голови згодом Микола Коряков − благодійник, який допомагає соціальній сфері і забезпечує жителів Коропщини інвалідними візками, а також Тетяна Кузьменко, Ксенія Сидоренко та Анна Грибань, котрі допомагають проводити соціальні свята, організовувати подарунки для дітей із малозабезпечених сімей.

  Для волонтерів миті вітання, звісно, були приємними, хоч і неочікуваними. Але, як зізналися, вони не вбачають у своїх вчинках чогось надзвичайного. Навіть фотографуватися спочатку хотіли не всі. Та і не дивно це. Адже вони ідуть на поміч людям  не заради розголосу і слави, а тому, що просто хочуть якомога більше людей зробити щасливими, подарувати їм краплинку добра. Щира вдячність їм за це!

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення 
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь