A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Чергове придбання Коропської  громади - сміттєвоз

Дата: 04.12.2018 16:17
Кількість переглядів: 709

  Із коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам  на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади селищна рада закупила сміттєвоз «ВЛІВ МІНІ Б» на шасі МАЗ 4371. Загальна вартість спецтехніки − 1 мільйон 716 тисяч гривень.

  Радіє цьому придбанню керівник комунального підприємства селищної ради «Благоустрій» Сергій Мурашко. Бо ж стара техніка для вивозу сміття свій ресурс, як-то кажуть, вичерпала. А новенький сміттєвоз – просто універсальний «боєць». Окрім того, що увесь рік ним можна возити сміття, зимою, завдяки відвалу, техніку можна використовувати для чистики доріг від снігу.  Помічним буде сміттєвоз під час весняного і осіннього прибирання. Короп – зелене селище, тому і листя доводиться гребти багато. Новий сміттєвоз має «функцію» якісного пресування листя, тожпрацюватиме раціонально, не їздитиме порожнім. Та найголовніше – завдяки йому планують справу роздільного збирання та організованого вивозу сміття розширити на територію громади. Тобто, їздитиме сміттєвоз і в села, не лише по Коропу.

  Це вже третє придбання спецтехніки за останні півтора місяці. Нагадаємо, завдяки цьому ж джерелу фінансування наприкінці листопада в Коропі з’явився потужний самоскид МАЗ, а раніше, у жовтні, – трактор «Слобожанець» із відвалом.

 

Скільки контейнерів у Коропі і де вони розміщені?

  Після оприлюднення цієї інформації на сторінці Коропської селищної ради у «Фейсбук» читачі висловили зацікавлення  тим, скчльки контейнерів встановлено в Коропі, і де саме. За інформацією керівника комунального підприємства «Благоустрій» Сергія Мурашка зараз (тобто, у зимовий період) у Коропі розміщено 77 сміттєвих контейнерів. Влітку вивозяться додаткові у популярні місця відпочинку – близько десятка. Весь рік контейнери розміщені біля багатоповерхівок (по 2-3), будівель організацій та установ. До того ж, встановлюють контейнери і у приватному секторі – для цього потрібно звернутися до КП «Благоустрій» і укласти з ними договір. Як стало відомо, в перспективі встановлять ще близько 50 контейнерів. Про це повідомимо.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь