A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Привітали трударів села

Дата: 19.11.2018 17:50
Кількість переглядів: 631

 Вихідними в селах Коропської об’єднаної громади пройшли святкові заходи до Дня працівників сільського господарства України. Своїх трударів, а особливо тих, хто віддав важкій колгоспній праці не один десяток літ, вшанували 17 листопада і в Атюші. Були і приємні подарунки, і щирі вітання, і яскравий концерт.

  Розпочався святковий захід із відзначення тих атюшани, які усе життя присвятили колгоспній праці, розпочавши її у 10-річному віці. А таких трударів у селі зараз проживає двадцять. Тільки уявити – стаж роботи кожного з них у місцевому колгоспі становить понад 45 років. Зі щирими вітаннями до трударів звернувся староста Станіслав Пилипець, і кожному вручив подарунки. Спонсорську допомогу у їхньому придбанні надало керівництво ТОВ «Черешеньки».

  А серед відзначених шанованих атюшан двоє у той день святкували свої ювілеї. Михайло Гаврилович Шульга зустрів 70-річчя, а Олені Дмитрівні Сергієнко виповнилося поважних 80! Тож ювілярам принагідно побажали щастя, добра, і многая літа.

  Також дев’ятьох працівників ФОП «Баранець» керівництво відзначило грошовими преміями.

 Прекрасним подарунком для усіх атюшани став чудовий концерт від місцевих аматорів сцени і співочих красунь-дівчат із Риботина – гурту «Норд-леді». Участь у концертній програмі взяв також і місцевий гуморист Олексій Таран.

   А ще глядачі насолодилися виступами юних талантів − Насті Башук, Віки Ковтун і Артема Пискуна, які нещодавно стали переможцями обласного вокального конкурсу «Осінній зорепад».

  Не обійшлося і без традиційних атрибутів будь-якого свята в Атюші – запашного короваю, якого розділили  з усіма гостями, і сценічного феєрверка.

 

  Староста Шабалинова Микола Сальнюк розповів про захід, який відбувся до дня працівників сільського господарства в цьому селі. Тут спонсорами дійства виступили керівник СТОВ «Шабалинівське» Михайло Півень і  керівник відділення СТОВ «Гетьманське» Петро Мисник. Вони були на заході й разом зі старостою та аматорами місцевої сцени й співочими гостями з Будища вітали шабалинівців із святом.  

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь