A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Герої не гинуть, герої живуть у наших серцях

Дата: 14.09.2017 10:17
Кількість переглядів: 921

Фото без описуСьогодні, коли проти нашої держави ведеться неоголошена війна, а на сході країни гинуть кращі сини українського народу,  ми, молоде покоління Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка, віримо, що пройде лихоліття, герої повернуться до мирного життя. Повернуться та не всі…

   Роки минуть, та сльози вже не стерти, із тих очей, що не бояться вмерти, із тих очей, що страху вже не мають, із тих очей, що так багато знають.

   13 вересня 31 рік виповнився б вірному синові своєї держави Ігорю Шкляру, але, на жаль, повернутися йому із пекла Сходу не судилося. Темна мить обірвала життя – молоде квітуче, коли хочеться жити, ростити дітей, заробляти гроші на сім’ю.

   Світлий вересневий день, та чомусь сумно на душі шкільній  родині Коропської  ЗОШ – не судилося відзначати День народження випускнику рідної альма-матері, патріоту України, Ігорю.

Фото без опису

 Учні 5-х класів вшанували пам'ять сина-визволителя України хвилиною мовчання, поклали квіти до меморіальної дошки, що висить при вході на стіні Коропської школи зі словами на вустах: «Ігорю, ми тебе пам’ятаємо, ти будеш жити в наших серцях. Ти – наш Герой». Замайоріли айстри і біля пам’ятника захисникам Вітчизни, що у центрі селища, згадали полеглих побратимів Ігоря теплим словом.

Фото без опису

   Чи бувають у війнах переможці? Ні, - бо війна – це смерть, яка забирає в людини найдорожче – її життя; бо війна – це каліцтво, як духовне так і фізичне, бо війна – справжнє пекло. Можна відбудувати нові міста, зорати поле і відродити економіку, але примусити битися серця тих, хто безневинно загинув – неможливо; залікувати зранену душу, не залишивши на ній рубців – неможливо.

   Дивишся на згорьовану матір, яка вже ніколи не побачить рідної кровиночки, ніколи не зніме чорної хустини з посивілої голови, кожен день вмивається гіркими сльозами і не розумієш, за що таке горе матерям, які народили славних синів.

   За рідну домівку поклали життя вірні діти, за землю, за матір зробили, що мали зробити. Герої не гинуть, вони завжди залишаться в наших серцях, герої не гинуть, герої живуть у зірках.

За інформацією Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь