A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Назар та Саша Душки з Коропа, Софія Кузик з Карильського – учасники обласного конкурсу-фестивалю «Таланти багатодітної родини»

Дата: 08.06.2017 09:44
Кількість переглядів: 601

Нещодавно в Чернігові пройшов обласний конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини». У фестивалі брали участь Назар та Саша Душки з Коропа та Софія Кузик з Карильського.

Діти представляли рідну Коропщину грою на музичних інструментах та в художньому декламуванні. Софійка приїхала в Карильське з нагородою. Та що там, вона стала справжньою зіркою фестивалю – в неї Перше місце в номінації «Авторське виконання». Софійка і голосом, і жестами, і рухами дуже талановито передала казочку «Білонька-умілонька». І зачарувала не тільки весь глядацький загал, а й журі.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Карильської школи Людмила Олександрівна Назаренко розповіла, що Софійка – а вона навчається в третьому класі – цілеспрямована, добре навчається, намагається  всім допомогти, чим може. У неї не по дитячому дорослі судження. Росте в дружній сім’ї. Cпіває. І має неабиякий хист до декламування, що і підтвердив обласний конкурс.

До речі, Людмила Олександрівна зізнілася, що ще років десять тому була зачарована милозвучністю і красотою казки Л. Куликова «Білонька-умілонька». І все чекала на талановите дитя, яке зможе виконати на сцені казку так, як вона бачила. І Софійка Кузик стала тим довгожданним талантом, втілила мрії у життя.

 

 

За інформацією відділу освіти Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь