A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ЗАСТРАХОВАНИХ ОСІБ - ГАРАНТУЄМО!

Дата: 15.02.2018 15:42
Кількість переглядів: 493

Фото без опису У Конституції України задекларовано, що життя і здоров’я людини є найвищою соціальною цінністю. Кожен має право на працю, на належні, безпечні і здорові умови праці, гарантії щодо соціального захисту, охорони життя та здоров’я у процесі трудової діяльності.     

Після утворення Фонду соціального страхування України громадяни отримали надійні гарантії щодо їх соціального захисту у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, вагітністю і пологами, від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, охорони життя та здоров’я.

Бахмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду в Чернігівській області виконує свої функції на території Бахмацького, Борзнянського та Коропського районів, де розміщені 4365 суб’єктів господарської діяльності, зареєстрованих у Фонді, з середньообліковою кількістю понад 17,5 тис. штатних працівників.

Соціальна захищеність застрахованих осіб - найважливіший напрям роботи відділення. За 2017 рік застрахованим особам виплачено понад 14,7 млн грн, в тому числі: понад 6,5 млн грн сплачено за лікарняними листками у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, понад 2,5 млн грн допомоги по вагітності і пологах, понад 100,6 тис. грн допомоги на поховання застрахованих осіб, понад 4,9 млн грн страхових виплат та 288 тис. грн медико-соціальних послуг потерпілим на виробництві та членам їх сімей, 173 особам оплачено лікування в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів.

На відміну від інших страхових фондів усі види виплат та послуг, які надає Фонд, не тільки декларовані, але й гарантовані. Всі виплати здійснюються вчасно.

Важливим напрямом також є профілактична робота з охорони праці, що проводить страховий експерт з охорони праці, діяльність якого спрямована на пропаганду безпечних умов праці через засоби масової інформації та роботу з роботодавцями, оскільки зрозуміло, що нещасний випадок легше попередити, вклавши кошти у створення безпечних умов праці, ніж нести моральну відповідальність і матеріальні витрати для відновлення зруйнованих після аварій виробництв і допомоги постраждалим. У 2017 році в масштабі відділення зареєстровано зменшення рівня виробничого травматизму, порівняно з попереднім роком, з 7 до 5 випадків.

Відділення було одним з ініціаторів розроблення та виконання районних Програм покращення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013-2017 роки.

Колектив відділення докладає максимальних зусиль для забезпечення соціальних гарантій застрахованим особам, передбачених чинним законодавством.

                                      Микола Литвин, начальник Бахмацького відділення 
управління виконавчої дирекції Фонду соціального 
страхування України в Чернігівській області

                             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь