Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Засіяли яскравіше зірок

Дата: 12.11.2018 14:39
Кількість переглядів: 825

Фото без описуНеймовірний спів, потужне виконання українських пісень, суцвіття дитячих талантів – феєричний фінал I Обласного конкурсу-фестивалю молодих виконавців сучасної естрадної української пісні «Осінній зорепад» відбувся в Коропському будинку культури в неділю, 11 листопада. Дуже приємним є те, що поряд із співочими гостями із різних міст аж 12  нагород фестивалю вибороли і юні соловейки з Коропщини.

  24-х представників нашого краю для участі у фіналі конкурсу обрали ще у середу. А в неділю вони співали на одній сцені із суперниками  з Бахмача, Новгорода-Сіверського, Холмів, Сновська. Загалом виступило понад 60 учасників. Конкурсна програма тривала із 11 ранку до майже 17-ї вечора.

   Весь цей час на нашій сцені один за одним розкривалися дитячі таланти.

  Оцінювала виступи юних зірочок професійна суддівська комісія − Заслужені артисти України, солісти обласного філармонійного центру Володимир Гришин і Ніна Коцур та художній керівник Коропського будинку культури, керівник народного аматорського хорового колективу «Калиновий цвіт» Людмила Ткаченко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Наприкінці свята пісні вони вручили учасникам дипломи за участь, і, звичайно ж, нагороди  та подарунки переможцям та призерам. Всього було відзначено 32-х переможців та призерів у чотирьох вікових групах (6-9 років; 10-12 років; 13-15 років; 16-18 років).

Фото без опису

Фото без опису

  Багато відзнак нашого фестивалю здобули талановиті гості коропської сцени. Але ми горді тим, що і наші місцеві таланти були високо відзначені суддівською комісією. Вони мають 12 нагород.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

У І віковій категорії Олександр Сальнюк із Шабалинова, який вразив усіх своїм виконанням патріотичної пісні, посів І місце, 2 місце виборола коропчанка  Софія Навродська.

 

І місце у ІІ категорії зайняла Анастасії Башук із Атюші, чия пісна «Журавка» не залишила байдужим нікого. ІІ місця журі присудило трьом конкурсантам: атюшанці Вікторії Ковтун, Аполінарії Савіновій  із Райгородка та вихованцю Коропської школои мистецтв Євгенію Луню з Коропа.

У цій же категорії ІІІ місце посіли Альона Леденко з Коропа, Євген Смоголь з Понорниці та Артем Пискун з Атюші, для якого це взагалі був дебютний виступ у конкурсі.

 

У ІІІ категорії третє місце конкурсне журі присудило вихованцям районного центру дитячої та юнацької творчості понорничанам Софії Ілляшенко та Ярославу Спичаку.

У IV категорії найстарший учасників ІІІ місце − у Анастасії Пасько з Риботина.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  А от Гран-прі конкурсу за спільним суддівським рішенням цьогоріч не віддали нікому. Тому головна нагорода чекатиме свого володаря наступного року.

  Вітаємо всіх учасників, призерів і переможців співочого свята, зичимо подальших творчих здобутків, сил і натхнення для праці, нових сцен і нових вершин.


Анастасія Пасько, Риботин

 


Анна Скудна, Новгород-Сіверський

 


Вікторія Пушкар, Верба

 


Ярослав Спичак, Понорниця

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь