A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

1 серпня 2017 року - початок роботи нового Фонду соціального страхування

Дата: 31.07.2017 12:57
Кількість переглядів: 596

Фото без описуВідповідно до постанови правління Фонду соціального страхування України з 1 серпня 2017 року розпочинає свою діяльність новий фонд соціального страхування України, який є правонаступником фондів соціального страхування України від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань та соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності..

    Структурою нового фонду передбачено Бахмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області, яке обслуговує страхувальників та застрахованих осіб на території Бахмацького, Борзнянського та Коропського районів.

   Відділення знаходиться в м. Бахмач вул. Соборності,42, ліве крило, 2 поверх, телефони: 2-12-96, 2-17-02, 3-47-34,  2-14-52, 2-16-86.    

      Представництво відділення в Борзнянському районі знаходиться в м. Борзна вул. Незалежності,2,  2 поверх, телефон: 2-17-46.    

      Представництво відділення в Коропському районі знаходиться в смт. Короп вул. Поштова,6,  2 поверх, телефон: 2-14-27 .

       Незважаючи на реорганізацію, Відділення  своєчасно і в повному обсязі надає належні страхові виплати, соціальні послуги та матеріальне забезпечення застрахованим особам відповідно до Закону України « Про соціальне страхування».

       Зокрема, в липні 2017 року потерпілим на виробництві страхові виплати за червень і липень 2017 року здійснено наперед.

      З серпня будуть продовжені виплати застрахованим особам у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності, по вагітності і пологах, допомогу на поховання.

       Також нагадуємо, що вже діє новий Порядок відшкодування витрат за надані послуги санаторно – курортним закладам за вибором потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, головною особливістю якого є надання права потерпілому на виробництві, якому за висновком МСЕК визначено санаторно- курортне лікування, самостійно обирати санаторно- курортний заклад за своїм вибором, включаючи місцеві санаторії, а також встановлені граничні розміри витрат ліжко- дня на одного потерпілого для відшкодування вартості санаторно – курортного лікування.

      Даний порядок з 1 січня 2018 року буде поширено на всіх застрахованих осіб.

      Докладну інформацію з питань діяльності відділення можна отримати в Бахмацькому відділенні та його представництвах в Борзнянському та Коропському районах на особистому прийомі або за телефонами.  

 

Начальник Бахмацького відділення   М. Литвин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь