A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Про невідкладне подання заяв-розрахунків

Дата: 20.06.2017 12:55
Кількість переглядів: 519

Фото без описуДо завершення заходів, пов'язаних з утворенням Фонду соціального страхування України та його робочих органів, Бахмацька міжрайонна виконавча дирекція обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності продовжує виконувати свої функції.

    Головним завданням дирекції залишається своєчасне та в повному обсязі здійснення фінансування для надання матеріального забезпечення застрахованим особам за рахунок коштів Фонду.

  Слід відмітити, що протягом поточного року терміни здійснення фінансування Фондом скорочено до 3-4 робочих днів від моменту подання заяви-розрахунку, в той час як законодавством передбачено 10 робочих днів після надходження заяви.

  Нагадаємо, що відповідно до Закону України "Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування", документи для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах розглядаються не пізніше десяти днів з дня їх надходження та допомога виплачується застрахованим особам у найближчий після дня призначення строк, установлений для виплати заробітної плати.

 З метою виплати матеріального забезпечення застрахованим особам до закінчення звітного періоду та запобігання створенню штучної заборгованості за Фондом, звертаємось до Вас з проханням максимально забезпечити здачу працівниками отриманих листків непрацездатності, їх своєчасний  розгляд та подачу заяв-розрахунків до Бахмацької міжрайонної виконавчої дирекції. Це дасть змогу здійснити матеріальну підтримку працівників, які з відповідних обставин частково чи повністю втратили заробіток.

   З цих та інших питань Ви можете звернутися до представника дирекції в Коропському районі за адресою: смт. Короп, вул. Горького, 9 та за телефоном: 2-16-16.

Бахмацька міжрайонна виконавча дирекція Фонду


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь