Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Триває реорганізація фондів соціального страхування

Дата: 02.06.2017 12:40
Кількість переглядів: 515

Фото без описуВідповідно до постанови правління Фонду соціального страхування від 24 травня 2017 року №34 «Деякі питання реорганізації фондів соціального страхування»  визначено, що процедура припинення фондів соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України шляхом реорганізації – приєднання повинна бути завершена до 1 серпня 2017 року.

         25 травня 2017 року наказом № 455 виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України припинено юридичну особу – Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Бахмацькому районі шляхом реорганізації – приєднання Відділення до нещодавно створеного Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Чернігівській області.

       Структура нового фонду передбачає Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Бахмацькому районі у складі Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Чернігівській області.

       Призначена комісія з припинення відділення, до якої перейшли повноваження щодо управління справами відділення.

       Державного реєстратора повідомлено про початок процедури припинення відділення і внесено відповідний запис до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.  Строк заявлення кредиторських вимог становить 2 місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення Відділення.

       Незважаючи на реорганізацію, Відділення продовжує своєчасне і в повному обсязі надання належних страхових виплат, соціальних послуг та матеріального забезпечення застрахованим особам відповідно до Закону України « Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» .  

     Додатково повідомляємо, що постановою правління Фонду соціального страхування від 24 травня 2017 року №33 затверджено новий Порядок відшкодування витрат за надані послуги санаторно – курортним закладам за вибором потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, головною особливістю якого є надання права потерпілому на виробництві, якому за висновком МСЕК визначено санаторно- курортне лікування, самостійно обирати санаторно- курортний заклад за своїм вибором, включаючи місцеві санаторії ( наприклад, «Остреч».) Також встановлені граничні розміри витрат ліжко- дня на одного потерпілого для відшкодування вартості санаторно – курортного лікування.

      Докладну інформацію з питань реорганізації відділення  та санаторно- курортного лікування можна отримати у відділенні та його представництвах в Борзнянському та Коропському районах за телефонами:

в Бахмачі 2-12-96, 34-7-34;  в Борзні 2-12-98, в Коропі- 2-14-27.  

 

Голова комісії з припинення, начальник відділення виконавчої дирекції
Фонду в Бахмацькому районі   М. Литвин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь