A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Про своєчасне подання звітності за 1 квартал 2017 року

Дата: 03.04.2017 12:26
Кількість переглядів: 579

 Фото без опису До завершення заходів, пов'язаних з утворенням Фонду соціального страхування України та його робочих органів, Бахмацька міжрайонна виконавча дирекція обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності продовжує виконувати свої функції.

 Так, відповідно до п. 4.1 Порядку формування та подання страхувальниками звітності по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, затвердженого постановою правління Фонду від 18.01.2011 № 4 (далі – Порядок), страхувальники зобов’язані формувати та подавати до органів Фонду звітність не пізніше 20 числа наступного за звітним періодом місяця. Базовим звітним періодом для них є квартал. Звіт за 1 квартал 2017 року подається за формою Ф4-ФСС з ТВП (Звіт по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням) згідно з додатком 1 до Порядку (зі змінами відповідно до постанов правління Фонду від 16.11.2011 № 56 та від 17.09.2012 № 54).

   Тобто, термін подання звітності за 1 квартал 2017 року – до 20 квітня 2017 року (включно).

   Звертаємо увагу бухгалтерів підприємств, установ, організацій на пункт 3.4 Порядку, який зазвичай ігнорують, що паперові звіти подаються в друкованому вигляді або заповнюються українською мовою друкованими літерами без помарок та виправлень кульковою ручкою з синім або чорним чорнилом. У разі незаповнення того чи іншого рядка в звітах через відсутність операції цей рядок прокреслюється.

   Звіт за формою Ф4-ФСС з ТВП не подається у разі відсутності у страхувальника заборгованості на початок звітного кварталу та оборотів у звітному кварталі по субрахунку, на якому ведеться облік коштів Фонду, а також у разі наявності заборгованості за Фондом на початок року та відсутності оборотів у звітному кварталі.

  У разі ліквідації страхувальника звіти до органу Фонду можуть подаватися правонаступником, якщо правонаступництво підтверджено установчими документами.

  У випадку, якщо страхувальник у звітному періоді змінює місцезнаходження або місце проживання (для фізичних осіб) за межами територіального обслуговування органу Фонду, в якому він перебував на обліку, звіти за цей звітний період подаються до органу Фонду за новим місцем взяття його на облік.

    Потурбуйтеся про своєчасне подання звітності.

Бахмацька міжрайонна виконавча дирекція Фонду


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь