A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Нашій школі – 25!

Дата: 20.11.2017 10:06
Кількість переглядів: 656

Фото без опису  Саме такий напис можна було спостерігати 17 листопада на центральному вході Риботинського навчального закладу, адже цього дня школа урочисто приймала гостей з нагоди 25-ти річного ювілею.

  На святкування цієї знаменної події в житті шкільної родини завітали заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Коропської селищної ради Василь Кравченко, начальник відділу освіти Коропської селищної ради Олег Курбанов, депутати обласної ради Володимир Селянський та Микола Мисник, начальник управління ветеринарної медицини в Коропському районі Микола Максименко, староста Риботинського старостинського округу Володимир Капиця, голова батьківського комітету Людмила Власко.

Фото без опису

   Свято об’єднало всіх: випускників різних років, учнів, батьків, колег.

   Чимало привітань пролунало в цей день на адресу закладу.

Фото без опису

  «Я пам’ятаю, з яким ентузіазмом у 1992 році і вчителі, і учні, і працівники школи переселялися у нове приміщення. 161 учень сів за нові парти. З 1992 року по 2017 рік зі школи випущено 356 учнів з повною загальною середньою освітою. 18 медалістів, з них 13 – золотих, 5 - срібних», - зазначив у своєму виступі «керманич шкільного корабля» Микола Яцечко.

Фото без опису

   Микола Максименко, який будучи в той час головою колгоспу, розповів присутнім про етапи будівництва нової школи. Саме йому особлива подяка від учителів, учнів, батьків, адже дана подія є незабутньою сторінкою в житті.

Фото без опису

   «Спасибі учителям за відданість нашій загальній справі, за любов до своєї професії. Низький уклін учителям-ветеранам праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку. Праця кожного з них – це золоті сторінки історії нашої школи. Дякую всім технічним працівникам – їхній щоденний внесок у життєдіяльність закладу такий необхідний», - лунали теплі слова подяки від заступника селищного голови Василя Кравченка.

Фото без опису

  Начальник відділу освіти селищної ради Олег Курбанов побажав навчальному закладу та педагогічному колективу подальшого процвітання та нових творчих здобутків. За багаторічну, сумлінну, творчу педагогічну діяльність та з нагоди ювілею навчального закладу Олег Миколайович нагородив грамотами відділу освіти селищної ради: директора Миколу Яцечка, заступника директора з виховної роботи Любов Карпець, вчителя хімії та біології Олександра Перепадю.

Фото без опису

   Не обійшлося й без чудових подарунків від почесних гостей: багатофункціональний пристрій, мікрохвильова піч, інвентар для дитячого садочка – все для покращення життєдіяльності навчального закладу.

Фото без опису

  Свято, якого з нетерпінням чекала вся шкільна родина, вдалося на славу. Прикрасою заходу стала чудова концертна програма за участі вчителів та учнів. Вражень та емоцій вистачило на всіх.

Фото без опису

Фото без опису

   Підсолодив настрій гостям смачний ювілейний торт, яким всі із задоволенням поласували.

Фото без опису

  Ювілей - це свято спогадів, досвіду, це період підведення певних підсумків та досягнень. Цілеспрямований процес розвитку, фахова майстерність учителів, творчі досягнення учнів - результат злагодженої, послідовної роботи всього навчального закладу. Ще раз вітаємо наших учнів, випускників, весь педагогічний колектив, батьків з ювілеєм школи. Хочемо подякувати всім за плідну співпрацю. Бажаємо нашій школі творчого довголіття, продовжувати тримати планку навчальних досягнень та яскравих перспектив на багато років! Сподіваємось, що чуття єдиної родини ми пронесемо ще багато років і передамо у спадок майбутнім поколінням учнів нашої рідної школи!

Фото без опису

За інформацією педагогічного колективу Риботинського навчально-виховного комплексу 
«загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-дошкільний навчальний заклад»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь