Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Благодійний візит на Коропщину

Дата: 06.11.2018 15:21
Кількість переглядів: 651

Фото без описуЦього літа, під час купальських святкувань, голова районного підрозділу обласної організації Товариства Червоного Хреста Таїсія Онопка взяла участь у благодійному проекті на Голубих озерах. Там вона познайомилася з волонтерами організації «АРАТТА» й іноземним благодійником, британцем Тоні Б’юделлом, який уже понад 20 років допомагає українцям. Тоді вдалося домовилися про подальшу співпрацю. І не так давно «АРРАТА» численною делегацією відвідала Коропщину.

  Тоді, влітку, Таїсія Михайлівна розповіла директору організації «Британська Гуманітарна допомога»  про заклади на території Коропщини, підопічні яких потребують постійної допомоги – це стаціонарні відділення терцентру в Нехаївці та Шабалинові, реабілітаційний центр «Точка відліку», що в Будищі. Тоні Б’юделл висловив бажання допомагати нашим землякам, і обіцяв прилетіти в Україну восени.

Фото без опису

Зустріч із благодійником влітку. Тоні Б’юделл – зліва

  Однак, на жаль, через стан його здоров’я візит довелося поки відкласти. Але тримаючи слово щодо домовленості про співпрацю, на Коропщину не так давно завітали представники організації «АРАТТА», з якою співпрацює британець – 16 благодійників на чолі з керівником Вікторією Філатовою.

  Тіснішу співпрацю із Коропщиною вони розпочали відвідинами мальовничих місць нашого краю. На Будищенській землі гостей вітав староста Олександр Хілько, радник Коропського селищного голови Петро Демиденко, керівник апарату райдержадміністрації Світлана Яцина, помічник-консультант народного депутата А. Євлахова Катерина Четверик, директор територіального центру Коропської селищної ради Олександр Лаврик.

  Під час візиту гості передали гуманітарну допомогу підопічним реабілітаційного центру «Точка відліку» у Будищі. Також обговорили подальшу співпрацю із Коропщиною.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю

Фото зі сторінки Олександра Борсука в мережі Фейсбук


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь