A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Олімпійський урок із чемпіоном

Дата: 12.09.2018 18:08
Кількість переглядів: 636

Фото без описуДуже цікаво, корисно, пізнавально і змагально провели сьогодні час учні шостого і десятого класу Коропської школи на стадіоні культурно-спортивного комплексу «Аполлон». Тут учителі провели для учнів спортивне свято, і запросили на зустріч із дітьми їхнього земляка, кандидата у майстри спорту з армреслінгу 21-річного Вадима Смашного.

  Захід присвятили Дню фізичної культури і спорту − святу, котре відзначається щорічно другої вересневої суботи. На стадіон своїх учнів привели учителі фізичної культури Віктор Панченко, Микола Грицай та Артем Овдієнко.

  Коли галаслива юрба розмістилася на трибунах, дітям представили гостя – спортивну гордість Коропщини, відомого рукоборця Вадима Смашного, який здобув чемпіонство України з армспорту серед юніорів і студентів та став бронзовим призером із цього ж виду спорту ще й серед дорослих. Вадим, до речі, гостем олімпійського уроку для школярів став  уже вдруге.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 Із його розповіді діти дізналися про яскраві досягнення земляка, шлях до спортивних висот і престижних п’єдесталів, здобутки як легкоатлета, футболіста, тенісиста, і, звісно ж – рукоборця. Найдопитливіші цікавилися, якою була його перша медаль, і скільки взагалі нагород має в особистому «арсеналі».

  Неабияким здивуванням для школярів було те, що у спортсмена їх аж близько 60-ти за 11-річну спортивну «кар’єру». Частину «трофеїв» спортсмен прихопив із собою, тому хлопці й дівчата залюбки розглянули нагороди і сфотографувалися з ними.

Фото без опису

Фото без опису

  Зараз Вадим Смашний разом із Артемом Овдієнком є тренерами секції атлетизму. Цей спортивний напрям досить популярний серед коропської молоді, заняття відвідують близько 50 юних спортсменів. Охочих долучитися до цієї спортивної спільноти Вадим принагідно запросив записуватися до секції.

Фото без опису

 Після цікавого спілкування хлопці та дівчата позмагалися у бігу на 60 та 200 метрів. Найспритніші у цих стартах отримали грамоти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Сьогоднішній спортивний день неодмінно став яскравою сторіночкою шкільного життя юних коропчан. Під час спостережень за тим, які щирі погляди захоплення та враження спрямовували діти на Вадима Смашного, з’явилися сподівання, що приклад його наполегливої роботи над собою і, звісно, високі здобутки як винагорода за працю, надихнули й інших на заняття спортом і дотримання здорового способу життя.

Фото без опису

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь