A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Вирішували члени виконкому

Дата: 02.11.2018 09:00
Кількість переглядів: 690

   Фото без описуЧергове засідання виконавчого комітету під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василя Кравченка відбулося вчора, 1 листопада.

   На ньому члени виконкому заслухали інформацію від в.о. начальника фінансового управління селищної ради Юлії Солодкої і затвердили звіт про виконання селищного бюджету за 3 квартали поточного року.  Також узяли до відома звіт витрачання коштів резервного фонду.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

  Після цього погодили внесення змін до Програми з надання пільг хворим із хронічною нирковою недостатністю, що отримують гемодіаліз в обласній лікарні та проживають на території Коропської селищної ради.

Фото без опису

  Затвердили на виконкомі й плани заходів на листопад, які представив відділ культури. Вони стосуються вшанування подвигу учасників Революції Гідності та відзначення 85-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні. Про їхнє проведення анонсуватимемо окремо.

Фото без опису

  Розглянули на засідання і кілька питань стосовно передачі в оренду приміщень, а також акти обстеження будівель колишніх аптек в Оболонні та Нехаївці. Члени виконкому рекомендували сесії прийняти ці будівлі у комунальну власність селищної ради для потреб територіальних громад.

Фото без опису

Фото без опису

  Погодили на засіданні знесення аварійних зелених насаджень – 16 тополь у Пустій Греблі Атюшівського старостинського округу.

   Аж 5 проектів рішень представила на вчорашньому зібранні начальник відділу - служби у справах дітей селищної ради Наталія Величко. І всі вони стосувалися необхідності захистити права дітей. Так аж три сім’ї (із Шабалинова та Рождественського) довелося поставити на облік як таких, що опинилися в складних життєвих обставинах. Це необхідний крок, аби надалі відповідні служби мали змогу здійснювати контроль за цими родинами, а особливо за умовами, в яких зростають діти.

Фото без опису

  Також після тривалих дискусій, пояснень однієї із мам виконком затвердив два висновки про доцільність позбавлення батьківських прав. А саме рішення щодо цього буде ухвалювати суд.

   Вкотре на засіданні підняли тему діяльності кафе «Марія» в Коропі. Із заявою про скорочення його режиму роботи на 2 години (до 00:00) у святкові дні та вихідні звернулася громадянка Коропа. Зараз подібні заклади Коропа у свята, згідно спільного графіка, можуть працювати до 02:00. Його залишили без змін, але рекомендували власнику дотримуватися встановленого режиму. Також у рішенні зазначили, що це періодично будуть перевіряти представники виконкому та відділення поліції.

   Завершилося засідання виконавчого комітету розглядом інших заяв громадян.

Фото без опису

  Участь у засіданні взяв 21 член виконкому із усіх  33-х.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь