A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

До Дня працівника соціальної сфери

Дата: 01.11.2018 14:20
Кількість переглядів: 663

   Фото без описуСтатутні завдання виконуємо                                                               

  У Конституції України задекларовано, що життя і здоров’я людини є найвищою соціальною цінністю. Кожен має право на працю, на належні, безпечні і здорові умови праці, гарантії щодо соціального захисту, охорони життя та здоров’я у процесі трудової діяльності.     

  Після утворення Фонду соціального страхування України громадяни отримали надійні гарантії щодо їх соціального захисту у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, вагітністю і пологами, від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, охорони життя та здоров’я.

  Бахмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду в Чернігівській області виконує свої функції на території Бахмацького, Борзнянського та Коропського районів, де зареєстровано 4738 страхувальників - суб’єктів  господарської діяльності з середньообліковою кількістю понад 17,5 тис. застрахованих осіб.

   Соціальна захищеність застрахованих осіб - найважливіший напрям роботи відділення.

  За 9 місяців 2018 року застрахованим особам виплачено понад 16,4 млн грн, в тому числі: понад 7,2 млн грн. сплачено за лікарняними листками у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, понад 2,5 млн грн допомоги по вагітності і пологах, понад 65,6 тис. грн допомоги на поховання застрахованих осіб, понад    5,4 млн грн. страхових виплат та медико-соціальних послуг потерпілим на виробництві та членам їх сімей.

   82 особам оплачено лікування в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів на суму понад 860 тис. грн.

  На відміну від інших страхових фондів усі види виплат та послуг, які надає Фонд, не тільки декларовані, але й гарантовані.

   Важливим напрямом також є профілактична робота з охорони праці, що проводить страховий експерт з охорони праці, діяльність якого спрямована на пропаганду безпечних умов праці через засоби масової інформації та роботу з роботодавцями, оскільки зрозуміло, що нещасний випадок легше попередити, вклавши кошти у створення безпечних умов праці, ніж нести моральну відповідальність і матеріальні витрати для відновлення зруйнованих після аварій виробництв і допомоги постраждалим. За 9 місяців 2018 року в масштабі відділення зареєстровано зменшення рівня виробничого травматизму, порівняно з попереднім роком, з 5 до 4 випадків.

   Колектив відділення докладає максимальних зусиль для забезпечення соціальних гарантій застрахованим особам, передбачених чинним законодавством.

                                      Микола Литвин, начальник Бахмацького відділення
 управління виконавчої дирекції Фонду соціального
страхування України в Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь