A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Продовжується робота над стратегією розвитку Коропської об’єднаної громади

Дата: 31.10.2018 09:54
Кількість переглядів: 578

   Фото без описуНайсуттєвіші проблеми нашої об’єднаної громади переформатували в завдання й операційні цілі. Це відбулося під час третього засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Коропської ОТГ на період із 2019-го до 2027-го року, що пройшло вчора, 30 жовтня.

  Із членами робочої групи, як і під час двох попередніх засідань, працював Володимир Бойко, радник із питань регіонального розвитку Чернігівського Центру розвитку місцевого самоврядування, що діє за Програмою «U-LEAD з Європою».

 

Фото без опису

Фото без опису

  На початку гостя і всіх учасників зібрання привітав заступник селищного голови Василь Кравченко.

Фото без опису

 Під час самого засідання провели аналіз сформульованого раніше стратегічного бачення ОТГ.

Фото без опису

  Учасники заходу врахували те, що бачення після його перекладу має бути стовідсоткового зрозумілим для носія англійської мови, чітким і лаконічним. Після внесення корективів воно є таким:

 «Коропська територіальна  громада – туристичний центр на північному сході Чернігівського Придесення, екологічно відповідальна, відкрита та приваблива для світу, з високотехнологічним агропромисловим виробництвом та органічним землеробством, з розвинутим малим бізнесом, сучасною інфраструктурою, комфортними умовами праці та відпочинку, з доступними соціальними послугами та інформаційними технологіями».

  Після цього експерт представив результати зведеного SWOT-аналізу (аналізу слабких, сильних сторін, можливостей і загроз).

Фото без опису

  Далі члени робочої групи визначили перелік проблем, які, на їхню думку, є в Коропській громаді. Без надмірної конкретизації було визначено 36 таких проблем. У трьох групах учасники засідання кожну із проблем переформатували у завдання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  На завершення заходу Володимир Бойко показав, як заповнювати форму для технічного завдання. Був оголошений збір проектних ідей. Інформація про це буде згодом детальніше висвітлена на офіційному сайті селищної ради.

  Наступне, уже четверте засідання робочої групи відбудеться у другій половині листопада. На ньому будуть розглянуті проектні ідеї. Розробка стратегії вийде на фінішну пряму.

 Нагадаємо, що стратегія розвитку є основним документом для реалізації соціально-економічного розвитку громади. Вона дозволяє визначити цілі ОТГ і досягти їх з урахуванням можливостей даної території. Окрім цього стратегія може стати інструментом поліпшення конкурентоспроможності громади, допомогти привернути увагу інвесторів та грантодавців.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь