Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини з Вільного

Дата: 29.10.2018 17:36
Кількість переглядів: 652

  Фото без описуІз урочистим перерізанням стрічки, солодощами, призами та іграми пройшло 20 жовтня у Вільному довгоочікуване відкриття дитячого майданчика. На свято завітали й маленькі, і юні, і дорослі жителі невеличкого села.

   Почесною гостею заходу була помічник-консультант народного депутата Анатолія Євлахова Катерина Четверик, яка і посприяла тому, щоб у селі нарешті з’явився майданчик для дітей. Завітав на відкриття ще один спонсор – керівник СТОВ «Агрольон» Володимир Михалишин, котрий теж надавав допомогу. Зійшлося чимало місцевих жителів, прийшли навіть ті, у кого вже і діти-онуки дорослі.

   Радості не було меж – адже появи майданчика чекали довго, і для його встановлення доклали зусиль: виходили на «суботники» − прибирали місце, ставили й фарбували огорожу тощо.

  Місце зустрічі завчасно прикрасили кольоровими кульками. На столі малечу чекали призи від Катерини Василівни і Володимира Степановича – м’ячі, олівці, ручки, фломастери, тенісні ракетки та м’ячики.

   Цікаві ігри із  хлопчиками й дівчатками провела бібліотекар Тетяна Дорошенко.

Фото без опису

   Зі словами вдячності спонсорам виступила староста Вільного Лариса Москальова.

   Як вона розповіла, розваги та спілкування на майданчику та біля нього тривали зранку й аж до вечора. Свято ж було не лише веселим, а і смачним – діти залюбки смакували соком із солодощами. Для дорослих була запашна кава. Аж два торта для «солодкого столу» подарувала Катерина Четверик.

Фото без опису

   У розмові зі старостою дізналися ще одну хорошу новину із Вільного – у місцевому ФАПі вдалося провести косметичний ремонт. Його, до речі, тут не робили вже років із 15, чи більше. Про це одного разу, так, між іншим, і промовила перед Катериною Четверик староста села. І хоч прохання у тій розмові не було, та Катерина Василівна все одно вирішила допомогти – і надала шпалери. Працівниці медичного закладу Лідія Пацюк та Марина Тихоновська поклеїли їх – і у приміщенні стало значно затишніше. Це одразу відзначили молоді матусі, які наступного дня привели своїх малят  на щеплення.

Фото без опису

Так було «до»...

Фото без опису

Фото без опису

 

І стало «після»:

Фото без опису

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь