A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

День Державного прапора – свято для кожного

Дата: 23.08.2018 13:31
Кількість переглядів: 638

   Кожен українець, від старого до малого повинен знати історію власної держави. Саме тому напередодні найважливішого державного свята, Дня Незалежності України, та в День Державного прапора України у територіальному центрі Коропської селищної ради провели урочистий святковий захід для людей похилого віку.

   Як наочний посібник, в залі приміщення територіального центру створено тематичну експозицію, що включає в себе державну символіку (прапор, малий герб, текст гімну), українську літературу, історичні нариси та речі, які символізують Україну: калина, колосся, вишиті рушники. Послухавши привітання, вступне слово, всі разом вирушили до регіонального історико-археологічного музею.

  Працівники музею Тамара Гриценко та Володимир Касьяненко, як справжні українські господарі, радо зустрічали гостей на східцях, що ведуть до їхнього закладу. Вони підготували урочисту програму із прослуховуванням повного тексту Державного гімну України, розповіддю про тернистий шлях нашої держави до власної незалежності, відеороликами та радіоефірами. Провели цікаву пізнавальну вікторину, де за кожну правильну відповідь учасники отримували солодкі призи, а найактивніший учасник отримав ще й головний приз. 

   На завершення всі разом  розглядали музейні експонати, засипали працівників питаннями та зробили групове фото з Державним прапором України.

  Не осоромились перед освіченими фахівцями музею і студенти Університету третього віку. Вони активно відповідали на  всі питання вікторини, а Людмила Шуленок прочитала власні вірші про Україну, чим неабияк порадувала присутніх.

  Кожен залишав приміщення музею зі святковим настроєм та вдячністю за проведене дійство. І ми приєднаємося до побажань розвитку і процвітання Україні загалом та Коропському музею зокрема з його працівниками за те, що власним ентузіазмом, досвідом, професіоналізмом, працелюбністю роблять цю сферу діяльності цікавою і потрібною людям.

За інформацією територіального центру Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь