Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Тепло привітали ветеранів

Дата: 10.05.2018 11:09
Кількість переглядів: 618

Фото без описуКоропчан, які здобували перемогу 45-го, вчорашньої днини гідно вшанували у приміщенні територіального центру.

   Минуло 73 роки з того часу, як була здобута перемога над німецько-фашистськими загарбниками. Пам'ять про цей подвиг нашого народу живе в серцях українців. Як і живе вдячність нашим ветеранам за здобуту перемогу.

   Під мелодії відомих пісень «День Победы», «Смуглянка» та «Журавли» зустрічали у себе ветеранів працівники територіального центру Коропської селищної ради. Із бузком та тюльпанами, ніби в той славетний 1945 рік, зайшли вони,  рядові та офіцери, медсестри та солдати, герої війни, приклад відданості та патріотизму, взірець для нащадків.

   Не стримували сліз, коли чули вітальні слова від представників місцевої влади Віктора Журавля, Валентини Саволєй, керівника ветеранської організації Миколи Заболотного, директора територіального центру Олександра Лаврика. Кожен із промовців найбільше бажав одного: довгих років життя, адже хочеться зберігати не лише пам'ять про славетну перемогу, а й спілкуватися зі свідками тих славетних подій.

   За сприяння голови селищної ради Віктора Журавля та директора територіального центру Олександра Лаврика поважним гостям було приготовано урочистий обід із традиційним солдатським кулешем.

Фото без опису 

   Хоч і мало залишилося ветеранів, які винесли на своїх молодих плечах тяжкі лихоліття, але їхня присутність, їхні посивілі скроні, дзвін орденів та медалей на грудях, їхні спогади говорять нам, що це не вигадка історії, а наше славетне минуле. Ми його знаємо, пам’ятаємо, передаємо нащадкам і залишимо у своїх серцях назавжди.

Фото без опису

За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь