A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

День сміху в територіальному центрі

Дата: 02.04.2018 10:32
Кількість переглядів: 672

Фото без описуНаше повсякдення сповнене турботами, клопотами та переживаннями. Особливо складно доживати свого віку малозабезпеченим  людям похилого  віку. Саме тому в територіальному центрі Коропської селищної ради вирішили розрадити їх та відволікти від щоденних проблем розважальною програмою присвяченою всесвітньо відомому  Дню сміху.

   «Усмішка продовжує життя» - це народний вислів, який добре відомий кожному. Ми щиро  хочемо продовжити і полегшити життя кожного відвідувача територіального центру. Та самотужки з цією справою  працівникам  відділення денного перебування  не впоратись. І саме в таких ситуаціях на допомогу приходять друзі, щирі небайдужі люди, професіонали своєї справи.

Фото без опису

    На добровільній основі веселі і талановиті хлопці: Вячеслав Балакін, Сергій Катюха, Ігор Кузьменко, Ігор Ступаченко створили  у залі територіального центру справжній храм  гумору та сміху. Показували мініатюри, дарували жартівливих пісень, пародіювали знаменитих співаків, перевдягалися у кумедні костюми.  Ведуча  Лідія Школа розбавила концерті номери дотепними жартами  та веселими конкурсами. Прочитала кілька гуморесок і Валентина Михайленко. Знову і знову просили слухачі цього майстра літературного слова потішити їх  влучним гумором.

Фото без опису

Фото без опису

   Сміх гостей не вщухав ні на хвилину. Боліли животи та м’язи обличчя. За годину, що тривала розважальна програма, гості втомилися від сміху «ніби картоплю копали», як висловилася одна слухачка.

Фото без опису

   Відпочивали присутні на заході, смакуючи чашечкою запашного чаю. Повсякчас чулися обговорення побаченого та сміх. Жодна людина не вийшла з зали територіального центру у поганому настрої. Організатори свята залишились повністю задоволені проведеною роботою, адже хоч на день, хоч на кілька годин змогли подарувати людям радість. І за це щира вдячність нашим артистам,  людям з великими, добрими серцями, які незважаючи на неймовірну зайнятість, знайшли годину, щоб поділитися своїм талантом з людьми, які понад усе потребують нашої уваги і підтримки. Від імені директора  та працівників територіального центру, від імені відвідувачів, бажаємо їм творчих успіхів, натхнення та довгих років життя у доброму гуморі!

За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь