A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Восьме березня для бабусь

Дата: 06.03.2018 17:12
Кількість переглядів: 657

Фото без опису8 березня – свято весни, свято жінки, матері. Просинається і розквітає все в природі. Розквітає з приходом весни і чарівна половина людства.Саме такі, усміхнені, квітучі, чарівні, ошатні зібралися жіночки похилого віку у територіальному центрі Коропської селищної ради, щоб послухати привітальні слова на свою адресу від директора закладу Олександра Лаврика та заступника подивитись святковий концерт, ліричні вірші та дотепний гумор.

   Зал був заповнений слухачами.    58   жінок осяяли своїми усмішками приміщення. Чоловіки: Георгій Кобець, Микола  Кузьменко,  Сергій Катюха, Микола Отрош, Ігор Ступаченко   веселими та ліричними піснями, приємними словами вітали  присутніх з прийдешнім святом. Дівчатка – школярки Марина Ковальова та Софійка Навроцька заспівали пісень про мам та бабусь. Учасниці клубу «Шарм» підготували два танці. А гостя з с.Риботин   Ніна Максименко розважила всіх присутніх веселим, дотепним гумором.

Фото без опису

Фото без опису

   Повсякчас у святково вбраній залі звучали вигуки «Браво» та «Біс». До сліз розчулювали слухачок ліричні вітання чоловіків та влучні вислови ведучої. Гучні оплески не стихали ні на хвилину.

  По закінченню концертної програми для всіх присутніх працівники територіального центру приготували  чай та пригощання. Завдяки небайдужим людям, які виявили бажання долучитися до створення свята жінкам похилого віку стало можливим пригостити всіх бутербродами з маслом та сиром, печивом, цукерками на різний смак, сирами в асортименті. За таке смачне пригощання ми щиро вдячні Віктору Шкурку, Сергію Жинжеру, Тетяні  Рощин, Світлані Ковтун, Олені Клімовій, Коропській районній партії «БПП «Солідарність» . Нехай все, що вони дають людям, повертається до них сторицею,  нехай Бог віддячить їм за добрі справи. Процвітання, добра та миру кожному, хто дбає про ближнього свого!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь