A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

«День учителя» в територіальному центрі

Дата: 27.09.2017 15:52
Кількість переглядів: 644

Фото без опису26 вересня поточного року, напередодні Міжнародного Дня учителя, в територіальному центрі Коропської селищної ради було проведено святковий захід для вчителів, які вийшли на заслужений відпочинок в зв’язку з настанням пенсійного віку.

   Подібний захід був проведений вперше, але мав добрий початок.

  На святі були присутні 19 вчителів. З привітальним словом виступили директор територіального центру  соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради Олександр Лаврик та директор Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка  Іван Головешко. Обидва керівники привітали присутніх з прийдешнім професійним святом. З їхніх вуст звучали щирі слова подяки за складну учительську працю та сердечні побажання довгих років життя і міцного здоров’я.  

   Іван Олексійович  розповів  про нові напрямки роботи школи,  досягнення учнів та вчителів, зміни стосовно прийнятого Закону «Про освіту».  

  Від імені голови Коропської районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»  Катерини Четверик, привітала  присутніх з професійним святом Любов Верескун та вручила в подарунок торт.

Фото без опису

    Для присутніх організували святковий концерт за участі Ігоря Кузьменка , учнів Коропської школи, працівників територіального центру, та учасників танцювального клубу «Шарм». Школярі приготували веселий танок та пісню, клуб «Шарм» порадував присутніх вишуканим, чарівним танцем із парасольками,  ведуча читала вірші про школу та вчителів, окремо  дарувала вітання викладачам кожного предмету. Розчулені ліричною піснею Ігоря Кузьменка про маму, жінки потайки витирали хустинками сльози. Свій вірш про складну вчительську працю прочитала Лариса Черниш. Привітальне слово колегам та нову гумореску презентувала Валентина Городня, талановитий  вчитель і письменник, гостре й гумористичне слово якої вже не перший рік піднімає настрій жителям нашого містечка.

Фото без опису

    Ще довго обговорювали вчителі та керівники за чашкою чаю з солодкими цукерками та печивом  проведений захід, новинки шкільного виховання, життя після припинення трудової діяльності. Ділились один з одним враженнями  та позитивними емоціями. 

Фото без опису

   Судячи з добрих відгуків та слів вдячності, започаткований нині захід матиме багаторічне продовження і збиратиме все більше і більше людей, які поклали власне життя на алтар освіти.

 

За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь