A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

«Серце забуте обігрійте добром»

Дата: 29.09.2017 15:42
Кількість переглядів: 741

Цей  день не називають святом, з ним не вітають, але забути про нього було б невиправною помилкою. Отож, 1 жовтня увесь світ відзначає День людей похилого віку та День ветерана.

    Не могли не згадати про цей день і працівники територіального центру соціальної допомоги (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради, адже люди похилого віку, ветерани війни – це їхня безпосередня категорія для обслуговування.

    Сімдесят чоловік розмістилося у святково прибраній квітами залі, де їх з посмішками на обличчях зустрічали організатори заходу 28 вересня 2017 року, напередодні Дня людей похилого віку та Дня ветерана. Додавали урочистості і традиційні українські вишиванки, в які були вдягнуті господині заходу.

    Незважаючи на слабкий стан здоров’я, захід відвідали учасники бойових дій та інваліди війни Зінаїда Цеброва, Андрій   Горовий та Яків Юденок.

   Побажати міцного здоров’я, довгих років  життя та віри в краще прийшли заступник голови Коропської селищної ради Олег Мельоха, начальник відділу соціального захисту населення Лариса Ларченко, голова ветеранської організації Микола Заболотний, староста Карильського старистинського округу Наталія Хоменко. Виступив також із привітальним словом і господар закладу – директор територіального центру соціальної допомоги (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради Олександр Лаврик.

   Атмосфера була урочистою, святковою і дещо ностальгічною. Кожен згадав своє прожите життя, дитинство і батьків, коли звучали пісні про маму та нелегку людську долю у виконанні учасників художньої самодіяльності Карильського будинку культури. Завдяки сприянню начальника відділу культури і туризму Коропської селищної ради Людмили  Самойловської, гості змогли насолодитися виступом співочих карильчан. Артисти задавали то сумний то веселий тон свята, то викликали посмішки на обличчях веселими піснями, танцями та гуморесками, то змушували схлипувати від суму жалібними піснями. Довго ще звучали у фіналі оплески вдячних глядачів, вигуки «молодці» та «браво», запрошення завітати в гості ще не один раз.

    Не обходяться  подібні заходи і без учасників танцювального клубу «Шарм». Вони легко кружляли в симпатичних капелюшках під час танцю з парасольками, ніби і не мають за плечами ваги прожитих років. Вразила своїм виступом і майстер спорту по художній гімнастиці Ольга Плюсніна.  Декілька десятків років вона вчила діток подібним виступам, а цього дня показала власну майстерність. Незвичний, оригінальний та захопливий танець зі стрічками здивував і порадував глядачів.

   Дякуючи щедрій допомозі Віктора Шкурка, який надав для проведення заходу масло та тверді сири в асортименті; Сергію  Мурашку, що допоміг цукерками, Тетяні  Яременко, що жодного разу не відмовила у допомозі хлібними виробами, був приготований святковий стіл для учасників та гостей урочистого заходу.

    Позитивний настрій, добрі побажання, слова вдячності наповнювали залу протягом чотирьох годин доки тривав захід. Заряду енергії  та приємних вражень вистачить кожному на довгий час. Люди посміхаються, задоволені, знають, що про них турбуються, пам’ятають – значить мета працівників територіального центру досягнута!

        

За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь